Ha IMF-hitelből és valamely EU-s ország segítségével bővítenék Paksot, akkor se az Összefogás szavazói, se a vezérei nem háborognának, hanem dicsérnék Orbánt?
atomerőmű pártiaknak javaslom Németország tanulmányozását
régebben atomerőmű párti voltam de most már nem
és nem a fidesz miatt
30-40 évre elkötelezni magunkat most mellette pedig szerintem ostobaság
Mindenki? (Japán és Német) Épít francia, szlovák, finn, török ...
hogy csak Európáról essék szó.
Nem barátom, a dolog nem ettől függ.
Hanem attól, hogy előbb meg kell állapítani, mi mennyibe kerül, összehasonlítani a többi lehetőséggel, és aztán dönteni, nem előtte. Tehát lehet, hogy jobb lenne IMF+Eu, lehet, hogy nem. Lehet, hogy nem is kéne Paks 2, lehet hogy kéne. Én csak azt tudom biztosan, hogy egy hatalmas és mély betonmedencébe nem ugrom fejest, míg meg nem nézem, van-e benne víz, és milyen.
13 és ki döntse el, te? vagy írjanak ki népszavazást?
volt aki eldöntötte. azt meg ne mondd h valami független tudós bizottság döntse el mert azoknak is a felét az amcsik, másik felét meg az oroszok pénzelik. végső soron úgyis attól függ ki ad több kenőpénzt, de még akár népszavazást is kiírhatnának, akkor is az nyer aki többet fizetett az Rtl Klubnak reklámért. egy ilyen kaliberű ügynél már nincs olyan, hogy ne legyen valami külső behatás, ez nem a Pilipócspusztai buszmegálló felújítása.
persze etikailag sztem se helyes így, de ez a jelenlegi globális rendszer hibája. de persze ha vmi korrupciómentes pártot akarsz, szavazz az LMP-re, láthatod is mennyi a támogatottságuk. meg ők se feddhetetlenek azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!