Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik a kisebbik rossz...

A Jobbik a kisebbik rossz választás?

Figyelt kérdés

Elképzelhető az ilyesmi? Vagy őket semmiképp ?

Az MSZP-s baloldal és Fidesz kettőst én sem támogatnám.

Nincs bizodalmam bennük.

De akkor ki?

Elképzelhető,hogy a Jobbikra szavazni a kisebbik rossz?

Vagy az országnak hosszú távon olyan jó a Fidesz?

Nem áldozza fel a jövőt a jelenért?

Van olyan aki hosszútávon is segíteni tudná az országot?

2014. febr. 23. 14:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%

én biztos nem szavazok a jobbikra. még egy éhes száj plusz ki tudja mit művelnek, szerintem szarabb mint a fidesz

és ezek még nem milliérdosok

2014. febr. 28. 15:21
 22/29 anonim válasza:
72%

Kérdező, vigyázz.

A Jobbiknak épp az a taktikája, hogy ő legyen a nevető harmadik. Jól látható, hogy rengeteg ember vesztette el a bizalmát egyaránt a baloldalban, s sokan a Fideszben is. De pls ne tartsátok a Jobbikot a kisebbik rossz választásnak, sőt, semmilyen szélsőséges pártot sem. Tudom, hogy 2014-ben kiröhögnek, ha ilyet mond az ember, de ne felejtsétek, hogy a történelem során a világ legsúlyosabban demokráciának ártó vezetői szinte mind ilyen szituációban jutottak hatalomra. A történelemkönyvek nem véletlenül szánnak erre hosszú fejezeteket. Elsőnek a szép, rózsaszín felhő, Vona Gábor kutyákkal pózol, de közben ott van a fajgyűlölet és a lappangó erőszak, mint a megoldás eszköze, a Jobbik programjában (pdf-ként elolvasható hivatalos dokumentum) pedig, hogy a vezetésük alatt csak annak kell félnie, akinek félnivalója van...

Én nekem sincs még kiforrott döntésem, de kérlek, mindenki legyen objektív...

2014. febr. 28. 16:17
 23/29 anonim ***** válasza:
Élőlánc Magyarországért keress rá
2014. febr. 28. 17:23
 24/29 anonim ***** válasza:
A baloldalra sem szabad szavazni, mert jól láthattuk, hogy mire voltak képesek 8 év alatt, na meg az elődeik 1956-ban. Velük is nagyon kell vigyázni, még egyszer nem történhet meg, hogy itt baloldali diktatúra legyen, vagy egy megismételt 1956, és az azt követő terrorhadjárat.
2014. febr. 28. 21:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Mindegy ki lesz hatalmon, úgyis fentről irányítják mindet! A Jobbik is benyalt nekik, kell a hely a parlamentbe. A Fidesz meg megvette őket kilóra. (Pl Paks...)
2014. febr. 28. 23:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Angol ismerőssel beszéltem, mondta, hogy náluk is mikor a nemzeti párt bejutott a parlamentbe, ugyanúgy visszavettek a radikális vonalból, mint a Jobbik, utána már be sem jutottak...
2014. márc. 1. 10:37
 27/29 anonim ***** válasza:

"Egy elismert szakpolitikust mondj a jobbik részéről, ők se kormányzó képesek."

elismerem, igazad van..... a rendkivul kemenyen dolgozo es széduletes sebesen tollasodo jelenlegi szakpolitikusaink iranyitasaval "az orszag jobban teljesit"

2014. márc. 9. 15:10
 28/29 anonim ***** válasza:

szerintem a jobbik a legnagyobb rossz...nem tudnak segíteni az országon olyan emberek, akik brahiból kidobálják az EU-s zászlókat az ablakon, fröcsögnek a melegekre tudatlanul, zsidóznak és cigányoznak, ahelyett, hogy értelmes megoldást keresnének a békés együttélésre.

Mert ők mindenre törekednek, csak arra nem.

2014. márc. 11. 12:27
 29/29 anonim ***** válasza:
A Jobbik a fidesz szatellit pártja.Ha rájuk szavazol a fideszre szavazol. Orbán ott volt amikor összerakták, szívbaj nélkül fognak koalícióra lépni.
2014. márc. 11. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!