Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan szedik az emberek a...

Honnan szedik az emberek a tévhiteket a Jobbikkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A következő tévhiteket ismételgetik az emberek:

- a Jobbik antiszemita / rasszista / fasiszta

- a Jobbik kiléptetné az országot az EU-ból

- a Jobbik kizavarná a multikat és kereskedelmi bankokat

- a Jobbik márpedig szigorú vallási neveltetést akar

- a Jobbik szavazótábora aluliskolázott

2014. febr. 21. 21:58
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
77%

"Majd ha téged, vagy az egyik közeli ismerősödet késeli meg egy ilyen egyed 200 ft-ért, akkor kíváncsi lennék, vajon hogy vélekednél róluk."

Na ez a másik. Állítom a Jobbikosok 90%-a azért szavaz a Jobbikra, mert fél/tart/utálja a cigányokat. Mégis mi a francot vártok a Jobbiktól e téren? Biztos elvenné a segélyeket, elvenné a szavazójogot, meg mindenféle trükkösen megfogalmazott jogszabállyal még jobban perifériára szorítaná őket. És akkor mi lenne? (azon kívül hogy a bosszúvágy ezt diktálja) Ugyanúgy megkéselnek 200F-ért bszki!!! Sőt! Értem én a cigányellenességet, magam se vagyok oda értük, de ugyanúgy nem tudnak velük mit kezdeni ők sem.

2014. febr. 21. 23:57
 32/52 anonim ***** válasza:
64%
Magyarországra egy szakértőkből álló kormány kell, akiknek van elég tapasztalata, nem olyanokra akik csak egyszerű uszításra képesek. Sajnos az emberek mégis az utóbbira fogékonyak.
2014. febr. 22. 00:08
 33/52 anonim ***** válasza:
32%

"Magyarországra egy szakértőkből álló kormány kell..."

Jaj de imádom ezt a lemezt..! Szerinted most kik vannak ott? Tetőfedők, meg fazekasok? Mert a külügyminiszterképzőből senki nem vettek fel a pozícióra?

2014. febr. 22. 00:19
 34/52 anonim ***** válasza:
66%

"Ha annyira tanult lennél akkor nem az rtl klub, tv2, index.hu és társai alapján ítélnéd el a Jobbikot."

Jaj ez a legjobb... És akkor mi a "jó" médium? Kuruc.infó? Barikád?

Mindenkinek az a hiteles média amit hallani akar. Ha azt akarom hallani, hogy rohadt cigányok, meg zsidók akkor olvasom az említetteket. Ha azt, hogy Viktor szinte maga a jó isten akkor hírtv-t vagy közmédiát.

És jöhet az a rész, hogy a többi hazudik, csak ... a hiteles. Miért? Mert te azt olvasod és azt tartod hitelesnek?

2014. febr. 22. 02:09
 35/52 anonim ***** válasza:
40%

Nem a médiából tájékozódom, hanem a most bedobott választási álmodozásaik alapján. Egyetlen olyan pontja sincs a programnak, ami megvalósítható lenne.

Csak nagyon naiv, gazdasági analfabéta hiszi el, hogy működhetne így a gazdaság.

A cigánykérdést sem lehet úgy megoldani, hogy felállítunk több ezer milliárdért csendőrséget, és félelemben tartjuk őket. Attól még nem lesz nekik munkahelyük, megélhetésük. Még a magyaroknak sincs elég munkahely.

Ez nem elhatározás kérdése.

De ha szerinted a program bármelyik pontja megvalósítható, indokold meg, hogy melyik, hogyan és miből ?

2014. febr. 22. 08:06
 36/52 anonim ***** válasza:
48%

"Ha annyira tanult lennél akkor nem az rtl klub, tv2, index.hu és társai alapján ítélnéd el a Jobbikot."

SENKI NEM ezek alapján ítéli el a Jobbikot. Hanem a hihetetlenül buta, mindenféle végzettség nélküli Novák, a teljesen középszerű Vona, a villanyszerelő Zagyva, a voltrendőr, szintén nem egy észlény Volner, a naiv, Novákhoz értelmi színvonalban illő Dúró, és sorolhatnám képviselőkről. Meg a nyilatkozataikról.

A Jobbik teljesen alkalmatlan arra, hogy gumicsónakon kívül bármi mást kormányozzon. Lehet azzal sem boldogulna.

2014. febr. 22. 08:14
 37/52 anonim ***** válasza:
21%

Honnan jött most ide az rtl, a tv2, meg az index, te féleszű???

2014. febr. 22. 09:37
 38/52 anonim ***** válasza:

Kérdező. Annyit nyilván tudsz, hogy a média mára nem alkalmas pártok közötti különbségek valós megítélésre.

Talán azt is sejted, hogy a politikai légkör azt sem teszi lehetővé, hogy programokból tájékozódj. Ennek az az oka, hogy a nép úgy lett dresszírozva, csak az érdekli, amiben jót ígérnek neki. Ezért minden program ebben egymást licitálja túl.

Ha valós információt akarsz, akkor sajnos mindegyikben el kell mélyedned, összevetni, elemezni, megállapítani melyik milyen célt tűz ki, az mennyire reális, és miképpen kívánja kivitelezni. Ezekből lesz egy hozzávetőleges sorrended, pontos soha, mert minden párt titkolja a részleteket, hiszen azt az ellenfelei nyomban ízekre szednék.

A Jobbik sok látszólag jó célt fogalmaz meg. A probléma akkor kezdődik, ha azt nézzük, miként akarja megvalósítani. Egy része úgy nem fog menni, más része pedig ellentétes a józan ésszel is. Csak egy példát mondok. A Mátra vidékén van néhány jobbikos önkormányzat. Elég sok problémával. És van egy két más, nem jobbikos és nem fideszes önkormányzat is. Menj végig ezeken a falvakon, ha van szemed és affinitásod az objektivitásra, meg fogsz döbbenni. A jobbikos falvak létbizonytalansága és félelme nem lényegében változott. Pedig a Jobbik mintahelyei. A másik falvak élete négy év alatt ég és föld. Pontosabban a poklok környékéről a normalitásba. Nem mondom, hogy a jólétbe, mert az nem rajtuk, hanem a kormányon múlik. Szóval ennyit a programok realitásáról. Papíron a dolgok mindig szebbek, mint a valóságban. De ne m papíron élünk.

2014. febr. 22. 11:51
 39/52 anonim ***** válasza:
91%

Valaki írta itt, hogy ha cigányok közt élne se utálná őket. Kis barátom csak annyit mondok, hogy én is így gondoltam addig, amíg a fényes utcán poénból meg nem vertek, 3 az 1 ellen, 15 éves voltam ők meg vagy 20. Mindegy ezt nem lehet olyan embereknek magyarázni, akik csak tv-ből láttak még cigányt, persze ott csak a fideszes tv-ben. Az sem véletlenül, hogy annó az rtl klub híradójában kifehérítették a cigány bűnözőt. Na mind1 szebb jövőt, amúgy az értelmiséghez tartom magam, mérnök leszek fél éven belül, a fidesz , illetve a szánalmas összefogásra akkor sem szavaznék ha nem lenne olyan, hogy Jobbik. Akkor inkább szavazás helyett szeretkezek egyet a barátnőmmel, vagy sz.rok egy kiadósat....

Amúgy nem 1 helyen kérdeztem már meg, hogy a fidesz milyen pozitív tetteket hajtott végre 4 év alatt, még mindig nem kaptam rá választ, legyetek már szívesek erre válaszolni (a közmunkák miatti munkaemelkedés nem jó válasz, illetve a külföldön dolgozó magyarok miatti gdp növekedés sem).

2014. febr. 22. 13:06
 40/52 anonim ***** válasza:
16%

"Kis barátom csak annyit mondok, hogy én is így gondoltam addig, amíg a fényes utcán poénból meg nem vertek, 3 az 1 ellen, 15 éves voltam ők meg vagy 20."

Gondolom most meg 17 vagy, és a Jobbik gyönyörűen átöblögette a propagandájával az agyad. Hála az égieknek nem fogsz szavazni. Nőj még egy kicsit, főleg szellemileg. Nem fog ártani.

2014. febr. 22. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!