Egy induló párt felkért, hogy tervezzem meg a logójukat. Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Grafikus vagyok és a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Jöhetnek javaslatok is, hogy még miket rajzoljak bele egy nemzeti-kommunista párt logójába.
Az eddigi mű: [link]
2014. febr. 19. 11:42
1/6 anonim válasza:
Van olyan párt, hogy nemzeti kommunista párt??? (nem tudtam)
Nekem egyébként nem tetszik, az ország. Oké valamikor ekkora volt Magyarország, de már 72 éve nem ekkora az országunk. Miért nem lehet a mi rendes országhatárainkat lerajzolni?? Ennek mi értelme???
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
nem tetszik, túlzottan a régi kommunista pártra hajaz, ez elrettentő. emellé túl zsúfolt is, egy logoba nem kell ennyi motívum.
4/6 anonim válasza:
Sarló-kalapács, kettőskereszt, búzakalász, Nagy-Magyarország...
Bazze, kajak rakj már rá egy méretes horogkeresztet is, vagy egy birodalmi sast, oszt kész is vagy.
5/6 kapuciner válasza:
6/6 anonim válasza:
Ezzel a logóval mehetsz kapálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!