Lehet a magyarok között egyszer még egyetértés?
Elég félelmetes hogy az emberek egy része ennyire képes alulmúlni a tárgyilagosságot.
Persze mit is lehet várni azoktól, akik a szabadság mámora közben nem a realitások talaján élnek. És ha elfogy az érv vagy nincs is akkor valamibe gyorsan kössünk bele.
Persze ez is jól jellemez, hiszen akik egy sokat hangoztatott kifejezés „coca-cola érzés a 60- nas évekből nem mond semmit” annak mit lehet mondani? Vagy az araboknál használt coca-cola gyarmatosításból is csak jut az eszükbe, hogy barna szénsavas lötty!
De mennyire is lehet valaki érzékeny és pártatlan, abban az esetben, ha az egyik embercsoport neve említése is a köröm élesítés ősi ösztöneit hozza ki a zsigereiből, míg a másik népcsoport löveg csonkolt tetemei sem borzasztják? Amikor az átlag értelem számára is jól és közérthetően megfogalmazott leírásokat zagyvaságnak tartanak, és ezzel a saját értelmi színvonalukat, amúgy önmaguk által, mesterségesen degradálják. Ennek megfelelően ostoba megjegyzésekkel tereljék a lényegről el a valóban értő és érző tekintetet, értelmet.
A szembenézést nélkülöző és az odvaikból gyűlölve a hamis szólándzsáikkal vaktában szurkáló, felfogásukkal teremtve meg a hamis intelligenciájuk délibábját!
Mi is lenne ha egyszer nem a vak fajimádatuk, és az erősen átszellőztetett gondolkodásuk jelentene táptalajt egy vitában, hanem a józan ész?
"a magyarok között most is VAN egyetértés, de ezt a "kisebbség(ek)" nem nézik jó szemmel!"
Nem értek egyet veled.
Most akkor vagy nem vagyok magyar (pedig nagyon úgy gondolom), vagy nem igaz az, hogy a magyarok között VAN egyetértés...
Egyébként szerintem nem is létezhet ilyen "egyetértés", csak egy-egy részletben, abban viszont talán már most is. Érdekes lenne ezeket feltárni, megkeresni...
Ma 01:38-nak, csak!
Nem vagy egy elveszett, mert lényegre tapintottál, szerintem.
Hogy miért nem lehetsz magyar okfejtésedet, nem értem. Ha a kisebbséget "magyar kisebbség"-nek irom mit változtat? Attól még mindig nem biztos, hogy a "magyar" fogalmába kivánkoznak. Nekem mint magyarnak kellemetlen, ha véleményemet lenácizzák, vagy lezsidózzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!