Miért mosdatja a baloldal (Pl. Az index.hu) Simon Gábort?
Most azzal jobb lesz neki, vagy nekünk, állampolgároknak, hogy újra csinálja, és hazudozik majd valamit a vagyonnyilatkozatában? Azon kívül, hogy amíg kivizsgálják az újat, addig is mondjuk 2-3 évvel tovább marad majd előzetesben? Miért nem arra buzdítja az index, hogy tárja fel a valóságot, hogy pontosan honnan sikkasztotta el ezt a pénzt?
Elgondolkodtató, hogy az mszp második embere nem képes egy vagyonnyilatkozatot kitölteni és nem tudja, hogy mit kellett volna csinálni. A szavazóik, pedig el is hiszik neki ezt.
Most már értem, hogy miért vette fel az ország a csődhitelt. Miért lettünk régiós vezetőkből, utolsók ....
Ezek a gyerekes kijelentések mindent elárulnak arról, hogy mennyire alkalmatlanok arra, hogy az országot irányítsák.
"És egy mandineres kommentnek miért van több jelentősége, mint annak, amit te meg én írunk itt a gyk-n? "
Jelentősége nem, de több valóságtartalma van, hiszen te azt akarod bemagyarázni, hogy az index nem baloldali, mikor hírhedten az.
Csak végigfutottam a hozzászólásokat, mert ahogy elnéztem a színvonal nem éri meg a részletekbe belemenő elemzést, de kérdező, ez a mondat a második bekezdésben van:
"A politikus egyébként öt éve nem találja azt a bizonyos rubrikát, ugyanis ennyi ideje nem szerepelteti bevallásában az osztrák bankban lévő pénzét."
Ha ez nem szatirikus beszólás, akkor nem tudom hogy mi az.
Úgy pár hónapja átszoktam a kurucról az indexre és rájöttem, hogy ugyan több dolgot nem hoznak le, de legalább nem napiszar típusú humorkodásokat kell olvasgatnom állandóan; lehet hogy már te is kiégtél, nem?
lehet hogy már te is kiégtél, nem?
Meglehet.
"te azt akarod bemagyarázni, hogy az index nem baloldali, mikor hírhedten az."
Na fuss neki mégegyszer szerintem, mert komoly gondjaid vannak a szövegértéssel, ezt már a kérdésben is bizonyítottad.
Az Index balos? Igen. Ennek ellenére Fidesz-közeli tulajdonú és Fidesz-ellenőrzés alatt álló? Igen. A két dolog kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!