Ki lehetne tiltani a Jobbikot a választásról?
Az amit ma művelnek, nálam kiverte a biztosítékot. Egy ilyen fajgyűlölő párt, képes egy zsinagógába pártrendezvényt szervezni. Ezzel kegyetlenkedni egyes emberek identitásával, vallásos érzelmeivel.
(Igaz, én kíméletlenül kirúgnám az állásából, aki azt, hogy ott legyenek megengedte nekik.)
Szóval kell ez nekünk? Része ez a demokráciának? Része a fasizmus a demokráciának? Bizonyos ideológiákat vallókat ki lehet tiltani?
Nem tiltanám be a másként gondolkodókat, tévedsz! A fasisztákat tiltanám ki a választásról.
# 17/28 ma 19:5
Ezzel a válaszolóval közölném hogy a fasiszták azok az olaszok voltak :) nézd csak , de nagy olaszgyülölö vagy.
Egyébként, nem nagyon birom a jobbikot, nem is arról beszélek, de unalmas, hogy mindenki az nézi ,hogy a másik miért utálja a zsidót, az hogy a zsidók vallása semmibe néz minden más népet az nem baj, csak a holokauszt, ahol egyfolytába csak a zsidó a szegény, más nem volt ott, csúnya hitler, gulag? ááá kihalott róla, amerikai atom támadás? Nem lényeges! Csak a szemét náccccik!!! csak a szegény zzsiddók! Demokrata!!Liberális! fúj fasiszta(olasz), fúj nazi . Roosevelt,churchill, , truman, és társai, nyaljuk a szép seggetek ti hős szent angyalok!!
Ha valakinek nem jön le, én csak viccelek, egy hatalmas zsidó barát vagyok, minden este elmondok egy imát szeretett népemért!
Engem meg a te fajtád fasisztoid, kirekesztő, élhetetlen, követelőző, akarnok, kiforgató mentalitása zavar.
A Jobbik az ilyen viselkedésű emberek ellen lesz, én ezért szavazok rájuk.
Most akkor mi rosszak vagyunk?
Miért vagyunk démonizálva?
És az része a demokráciának hogy egy kisebbség rendre követelőzik és akarnokosodik a többségen?
Ha ezt a többség szóvá teszi, akkor miért lesznek ördögtől valóak?
Te ilyen hozzá állással mivel vagy különb az általad démonizáltaktól?
Te még durvább is vagy.
2010ben 850 ezren szavaztak rájuk, ezeket te mind letiltanád, ellenben azt a kisebbségeket akiknek szúrják a szemüket, azokat meg föléjük emelnéd?
Milyen demokrácia, milyen fasizmus, miről beszélünk farizeusok?
"síró, picsogó 3.-ok lesznek az április 6-i választáson...Majd figyeld meg, aznap este ellepik a kérdések a gyakorit: miért nem nyertünk, miért lettünk ismét csak harmadikok, miért ennyire hülye (talán nem is) a magyar nép.. :D Itt fogok a kínlódásukon széles vigyorral röhögni... :D"
Harmadikok? Az egy jó eredmény. Hol van ma már pl. a hatalmas erkölcsi magasságú SzDSz? Bejut - e egyáltalán az LMP? A Jobbik egy aránylag friss párt, a 3. hely tök jó (persze jobb lenne ha jobb lenne). A Fidesz nyer, ez valószínű, sok még a kisnyugdíjas komcsi, így az a különféle baloldali pártféleségek is szakítanak valamennyit, ez van.
Ennek tükrében, a hatalmas ellenszél ellenére, médiafigyelem hiányában, a nácizás dacára harmadiknak lenni nem olyan rossz. Egy betiltás - már ha bármi alapja lenne - csak segítene a Jobbiknak. Úgyhogy jó mulatást 6. - án.
Kedves kérdező és többek! Gondoljátok végig, hogy miért pont a zsidók állnak folyton a céltábla közepén! Nem véletlenül! Miért utálja a világ őket mindenkinél jobban? Oka van!
És a konkrét kérdésekre válaszolva: Igen, ez kell nekünk! Mármint nekünk, Magyaroknak! Igen, ez is része a demokráciának. A "demokrácia" szó eredetileg egy görög kifejezés, és nagyjából annyit tesz: népuralom. Tehát ha a magyar állampolgárok úgy döntenek, hogy a Jobbiknak szavaznak bizalmat, akkor bizony ők fognak kormányozni a következő 4 évben, akár tetszik, akár nem. (Persze azt leszámítva, ha az Unio vagy a zsidók megvétózzák és meghamisítják a szavazás eredményét, de reméljük, erre nem lesz alkalmuk.)
Amúgy azt nem értem, hogy a Jobbikot miért fasisztázod meg fajgyűlölőzöd le. Az egész emberiség egyetlen faj, ezen belül pedig van 4 fajta (rassz). De még fajtagyűlölőnek sem lehet őket nevezni, mivel a magyar és a cigány is europid. Ráadásul nem is cigány és magyar között tesznek különbséget, hanem bűnöző és becsületes ember között. Származás alapján nem lesz elítélve senki! Olvasd el szépen a Jobbik programját, mielőtt még ilyen meggondolatlanul nyilatkozol! Egyáltalán nem szerepel az a szó benne, hogy "zsidó"!
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!