Mit gondoltok, ki fogja megnyerni a választásokat?
Figyelt kérdés
Válaszaitokat indokoljátok légyszíves.2014. febr. 14. 17:45
31/40 anonim válasza:
FIDESZ, nyomában az Összefogás, illetve a Jobbik. Én pedig remélem, hogy kap pár %-ot a 4K!-is.
32/40 anonim válasza:
Ha ebben az országban a Gyurcsány nevű félkegyelmű pojáca még egyszer miniszterelnök lehet, akkor teljesen felesleges a szócséplés, úgyis reménytelen minden... Függetlenül attól, hogy Orbán is zakkant.
33/40 anonim válasza:
Hát ha az az elmebajos újra miniszter lesz akkor ez az ország azt kapja amit megérdemel.
34/40 A kérdező kommentje:
Igencsak nehéz helyzetben vagyok, mivel még csak egy éve foglalkozom politikával. Az előző rendszernek is tisztában vagyok a hibáival, bűneivel. Azért vagyok nehéz helyzetben, mert nem tapasztaltam a saját bőrömön a Gyurcsány vagy akár a Bajnai rezsimet. Mindezek ellenére, úgy gondolom ennek a kormánynak mennie kell! Vegyük példának a trafikmutyit, földmutyit, Simicska, illetve Mészáros urak, és Orbán Viktor további barátai hirtelen meggazdagodását, Paksot, a stadion építés lázat, az államosított oktatást, az ellehetetlenített egészségügyet, a rezsicsökkentés trükkjeit, a szegénységet, a közbeszerzési pályázatokat, a kivándorló nemzedéket, vagy akár a magán nyugdíj pénztárak lenyúlását.
2014. febr. 14. 23:41
35/40 anonim válasza:
Ó, hát ha ennyien az összefosást várják befutónak, akkor azt hiszem mégsem a Jobbikra voksolok, hanem a Fideszre. Nekem még egyszer nem kell az a futóbolond gyurcsótány.
36/40 anonim válasza:
A Fidesz és a Jobbik ugyanaz, mindegy, melyikre szavazol.
38/40 anonim válasza:
Bár a Jobbik nyerne.
De maradjunk a realitás talaján. szerintem a fityisz jelentősen gyengül, jobbik második, az összefosás pedig harmadik, jobbik esetben inkább kihullik a parlamentből. Most komolyan, ki az az agyhalott aki képes az összefosásra szavazni?
Kérdező: én még emlékszem a gyurcsány rezsimre, és hidd el, nem volt jó. Csak mert rühelled a fityiszt az nem azt jelenti hogy az összefosásra kell szavazni. Szavazz a Jobbikra, de ha neked ők túl "rasszisták" akkor válasz valami kispártot. 4K!, LMP vagy a KKP vagy tudomisén.
40/40 anonim válasza:
kedves utolsó pedig nagyon sok agyhalott van akik az összefogásra akarnak szavazni, sokakat lehet manipulálni, túl gyengék ezek a szavazófülkébe, de ez nem is lenne baj, csak a gond ott van hogy ezek miatt jut csődbe az ország, hogy utat engednek a Gyurcsánynak, ORbánnak, Mesterházynak meg Bajnainak. Ezek csak a legmenőbb pártokde rajtuk kívül van még vagy 100, de azok meg esélytelenek. Legyen a kisebbik rossz a Jobbik, próbáljuk meg. Akik most az összefogást akarják és ha tényleg az lesz a nyertes és még rosszabb vagy ugyanilyen csúfos helyzetbe kerülünk akkor is rájuk szavaznak újabb 4 év múlva is, vagy szaladnak vissza sírva a fideszhez? mert hogy a jobbik "rasszista és buta párt"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!