Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, ki fogja...

Mit gondoltok, ki fogja megnyerni a választásokat?

Figyelt kérdés
Válaszaitokat indokoljátok légyszíves.

2014. febr. 14. 17:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

A választási törvény a Fidesznek kedvez. A baloldali összefogásnak nehéz a helyzete,mert nem egységes,és így nehéz lesz a győzelem.A Fidesznek áll a zászló,de nem lesz 2/3 az biztos,mert sok a bizonytalan választó.Kérdés őket mennyire lehet elvinni az urnákhoz,és kire voksolnak végül.

A Fidesz győz,de minimálisan.

2014. febr. 14. 18:42
 22/40 anonim ***** válasza:
29%

Látom sokan írják a Fideszt, persze én is azt hallom a közvélemény-kutatóktól, de az emberektől a környezetemben nem. Szerintem mindenki gondolkodjon el ezen.

Ezért írtam Gyurcsányt, mert az Összefogás fog győzni, és azon belül Gyurcsány úgy gondolom Mesterházyt pillanatokon belül félre fogja állítani egy két komolyabb beégetés után. Nagy Spieler!

2014. febr. 14. 18:44
 23/40 anonim ***** válasza:

Igen,ez érdekes az utca embere nagyon szidja sokszor a Fideszt,különösen az idősebb korosztályban.

Ők valószínűleg a koruk miatt nem fogékonyak a változásokra.

Minden közvélemény kutatásban viszont messze a Fidesz vezet.

Szerintem ezért van a rádióban is ez a nagy nyomás a közmédiában az emberekre,mert alapjában véve az emberek hajlamosak balra szavazni,mert a társadalomban mindekninek nagyon elege van a nagy szociális különbségekből.

A Fidesz érzi ezt a kettősséget,és ezért nagyon befolyásolja a közmédiát,és próbálja magát "szentként" az embereknek megmutatni.

2014. febr. 14. 18:54
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

A Fidesz 2002-ben azért vesztette el a választást, mert biztos győzelmet jósoltak neki, és szétszavaztak a szavazóik, támogatták a kispártokat. 2002-ben ugyanez volt, minden közvéleménykutató a Fidesz elsöprő győzelmét jósolta, én mégsem hallottam az utcán, emberek között a Fidesz nagyarányú támogatását. De azt gondoltam, hogy a közvélemény-kutatók biztosan jobban tudják.

Most viszont azt mondom, hogy a Fidesz a látottak, hallottak alapján vesztésre áll, és 80 %-ra valószínűsítem, hogy egy éven belül Gyurcsány Ferenc lesz a miniszterelnök.

2014. febr. 14. 19:05
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most a bohóc mégis érdemel esélyt?

A plakáton pedig nagyon óvják ettől a bohóctól a lakosságot.

2014. febr. 14. 19:10
 26/40 anonim ***** válasza:
14%
Orbántól?
2014. febr. 14. 19:13
 27/40 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg,ki lehet a plakáton a bohóc?

Halálra röhögtem ezen magam,amikor láttam.

2014. febr. 14. 19:19
 28/40 anonim ***** válasza:
46%
Egyértelműen Orbán.
2014. febr. 14. 19:20
 29/40 anonim ***** válasza:

ma 19:10

Én azt látom, nem nagyon zavarja az embereket. Sőt, egyesek fanatikus rajongói Gyurcsánynak, már ha rá gondoltál.

De most nem az egyéni meggyőződésekről vitatkozunk, hanem, hogy ki mit valószínűsít saját tapasztalatai alapján.

Én azt gondolom, a Fidesz el van altatva, a médiában mindenhol elhitetik vele, hogy nyerhet, ez által a kampányra fordított energiái sem olyan jelentősek, minek törje magát, a szavazók sem lesznek olyan motiváltak, minek menjek el, nélkülem is megnyerik...

Miközben mindenki csak szidja őket. És hogy "milyen kedves három fiatalember...", nagyon szeretik az Összefogás jelöltjeit.

De mit tesz Gyurcsány, megvezette Bajnait, a szobordöntéses üggyel kiiktatta, mert véleményem szerint a DK állt a szervezés mögött. Bajnai besétált Gyurcsány csapdájába.

Mesterházyt is össztűz alá vette, a Bajai választási csalásos videóval beégette, október 23-án a szimpatizánsai nem hagyták szóhoz jutni, és szerintem ez a köteles beégetés is Gyurcsányra vall, Simon Gábor... Furamód mindenkit beégetnek az Összefogás élén, csak Gyurcsányt nem. Ez egyértelműen predestinálja a választás utáni miniszterelnöki szerepre. De ha nem lenne teljesen egyértelmű, biztosan van még pár ötlete, hogyan tegye azzá.

2014. febr. 14. 19:27
 30/40 Dick Esmen ***** válasza:
Fidesz,mert van 2 millió már-már vallásos hevületben lévő szavazójuk.
2014. febr. 14. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!