Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek-e azzal, hogy...

Egyetértetek-e azzal, hogy minden képviselőre induljon vagyonosodási vizsgálat?

Figyelt kérdés
A Simon-ügy kapcsán jutott az eszembe, de rengeteg ilyen gyanús pénz van drága politikusainknál, én úgy gondolom, hogy sok mindenre fény derülhetne. És ha ezek a vizsgálatok teljesen nyilvánosak lennének, akkor kevésbé lehetne a vizsgálókat elfogultsággal vádolni. Vélemények? Ötletek?
2014. febr. 14. 11:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Vona, amúgy miért baj, hogy kötelezővé akarja tenni? Vagy szerinted az normális, hogy összelopkodhatnak a hatalmon levők amennyit nem szégyenlenek? Legyen is kötelező, nem ez a bajom a Vonával, ez még tetszik is, csak az a baj, hogy a rendrakáson kivül mást nem tudom tudna-e csinálni...
2014. febr. 14. 16:35
 12/20 anonim ***** válasza:

" Legyen is kötelező, nem ez a bajom a Vonával, ez még tetszik is, csak az a baj, hogy a rendrakáson kivül mást nem tudom tudna-e csinálni..."

De hát ezt írjuk neked, éppen azt nem csinálná :)

Vona ugyanúgy hazudozik, mint bármelyik másik politikus.

Most attól, hogy én morcosan nézek rád, kijelentem, hogy "én ugyan nem hazudok, sose hazudtam", és aztán azt állítom, hogy a földteke egy lapos abrosz, még véletlenül sem golyóbis, attól nekem igazam van?

A jobbik pontosan! ugyanúgy lopna, mint a világon bármelyik másik párt, aki valaha is tetszőleges országban hatalomra jutott. Ergo nem számoltatna el senkit a sajátjai közül, legfeljebb rácuppanna az MSZP-re, akinek a legnagyobb a sara. Csakhogy így sz.art nem ér az egész.

2014. febr. 14. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:

"Én vagyonvizsgálat nélkül is lecsukatnám a jelenlegi parlament tagjait :)"

Szívemből szóltál. Mindet. Fidesz, MSZP, jobbik, LMP. Minden egyes képviselőt, mert mindnek van bőven a füle mögött.

2014. febr. 14. 16:41
 14/20 Astoria következik ***** válasza:
#12: partalan a vita, mert úgy sem fog hatalomra jutni, de ezt a részt valaki megvalósíthatná. Én szerintem nyomok egy ikszet az LMP-re, jobb híján, mivel kormányra úgy sem jutnak, így nem túl nagy felelősség rájuk szavazni, a kormányra esélyes pártok közül sajnos nem tudnék választani :S LMP legalább néha beleszirénázna az épp aktuális vezér fülébe, mást sajnos úgy sem lehet tenni már kb...
2014. febr. 14. 16:57
 15/20 anonim ***** válasza:

ma 16:57

Tehát, ha jól értem, elkeseredésedben szavazol az épp aktuális "liberális" pártra. Remek. Persze legalább az sem a jobbik-legrosszabbikra, meg az összefogásra megy.

2014. febr. 14. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Le lehet csak nem sok értelme lenne. Azt hiszed a nagy halak olyan helyen őrizgetik kétes úton szerzett vagyonukat, ahol egy szúrópróba szerű ellenőrzéssel rábukkanhatna bármelyik kotnyeles számvevőszéki és revizorként ténykedő ellenőr.

Meg lehet játszani, de egy rutin ellenőrzésnek nincs értelme egy átfogó ellenőrzést meg nem szavazna meg senki. A népszavazást meg meglehet fúratni azzal, hogy az Országgyűlés hatáskörébe tartozó személyi és szervezetalakítási kérdésekről szándékozik dönteni, ami a hatásos jogszabályok szerint nem bocsátható népszavazásra. Illetve az A pontot is odacitálhatja egy kormánypárt tag az OVB-ben, ha úgy adódik.

2014. febr. 14. 17:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Támogatnám, ha nem egy ugyanolyan korrupt banda vizsgálná.
2014. febr. 14. 17:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Tudna mást csinálni a rendrakáson kívül, sőt, ha szeretnéd elolvashatod a programjukat. :)

Amúgy meg talán ők az egyedüliek, ha valaki kezdeményezést indítana megszavazzák, ha ők is egyetértenek és szerepel rég a programjukban. Pl. Paks. Meg MSZP-vel is volt amit megszavaztak régebben, mert akkor abban ők is úgy gondolták a dolgot. Inkább a többiek olyanok, de tényleg, ha jön egy Jobbikos javaslat azért szavazzák le, mert onnét jött :D Holott ha jó nem igaz nem tudnák támogatni... tényleg nem képesek sokat összedolgozni, ez pedig így fos. Ha mindenki azt szavazná amit saját maga nyújt be nem sok értelme lenne, már pedig majdnem ez zajlik xd

De nem szeretnék offolni, na... erről ne itt beszéljünk!:D

2014. febr. 14. 18:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek.

Kötelező legyen ez.Mindenkinek el kell számolnia a bevételi,és a kiadásai alapján a vagyoni helyzetével.

Különben nem lesz ennek vége soha.A Fideszeseknek a négy év

2/3-os többségi kormányzásuk után /alapján/ pedig különösen!!

2014. febr. 14. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:

" ha jön egy Jobbikos javaslat azért szavazzák le, mert onnét jött :D Holott ha jó nem igaz nem tudnák támogatni..."

Mikor találkoztál te a Parlamentben jó jobbikos indítvánnyal? Gazdasági kérdésekben egy elmebaj minden, amit benyújtanak, hovatovább megvalósíthatatlan érzelmi ömlengések, hogy nekünk, Magyarországnak jár ez, meg jár az, csak hogy miből.... ???

A másik nagy témájuk a cigánykérdés, de azzal, hogy ezt a halál ostoba, sötét Novákkal olvastatják fel, el is t.osszák a hitelességét. Bár ebben a kérdésben szerintem tényleg van 1-2 jó ötletük, pl. a támogatás teljes súlyó áthelyezése Erzsébet-utalványra, mert ha nem is oldja meg, legalább megnehezíti az efféle pénz élelmen kívül való elköltését.

2014. febr. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!