Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha te akkora adócsaló lennél...

Ha te akkora adócsaló lennél mint Simon Zsolt, akkor téged lebukás után mikor vennének őrizetbe?

Figyelt kérdés

2014. febr. 13. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Azt nem tudom, de ha akkora vagyongyarapodásom lenne 100 év alatt, mint orbán viktornak 90 óta, akkor a seggem a földhözverném, és biztos lecsuknának...
2014. febr. 13. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Elképzeltem ahogy a segged a földhöz vered.
2014. febr. 13. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem soha, mert én már a nevemet megváltoztatva és egykori létezésem minden nyomát eltüntetve Hawaii-n élnék gondtalanul.
2014. febr. 13. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
200 millió. Komolyan az is valami? Egy gyengébb lottónyeremény annyi. Simon egy pitiáner kis kezdő, látszik is, hogy lebukott.
2014. febr. 13. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
amugy Simon Gábor a neve
2014. febr. 14. 06:54
 6/10 ConnectCare ***** válasza:

Jogerős bírósági döntésig előzetes letartóztatásban lehet valakit tartani, de csak akkor, ha megalapozottan fennáll a bűnismétlés, a nyomozás meghiúsítása, a szökés veszélye.

Itt ezt megismételni aligha lehet, közvetlenül a nyomozást meghiúsítani nem tudja, közvetve (pl. a párton keresztül) meg akkor is meg tudja, ha bent van és valószínűleg attól sem kell félni, hogy emberünk kereket old.

Tehát azért nincs bezárva, mert nincs ok az előzetes letartóztatásba helyezésre, bírósági ítélet pedig az ügyben még nem született.

2014. febr. 14. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:
200 millió. hm. az egészen konkrétan 66 évi bérem. ő mennyi idő alatt lopta össze?
2014. febr. 14. 09:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem 200 millió, hanem 240. Ne spóroljuk le azt a 40 millát. Jó lenne nekem az is.

És ne feledjük a 2 luxuslakást, és amit még nem tudunk. Egész szép kis vagyonkát gyűjtögetett össze, mint a szorgalmas kishangya.:)

2014. febr. 14. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
azt honnan tudják hogy a nejének x milliós ingatlana van amikor a kormánypártiaknál nem lehet látni mit iratnak a csaladtagokra ?
2014. febr. 14. 14:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Semjén Zsolt a jelenlegi kormányzat bukása után minimum 20 évig börtönben lesz.
2020. aug. 29. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!