Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet-e az LMP a nevető...

Lehet-e az LMP a nevető "negyedik"?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy elég esélyes, hogy nem nyernek választásokat, de érhetnek-e el magukhoz képest kimagasló eredményt? Szerintem igen, mert rengeteg ember kiábrándult a két nagy pártból, az értelmiség pedig valószinüleg nem fog a Jobbikra szavazni, igy ha kellően tele van a hócipője az az LMP malmára is hajthatná a vizet, plusz úgy tűnik végre egy kis tök is szorult beléjük (szirénázós akció, egyéb megmozdulások) az elmúlt éveg lagymatagsága után. A 4 parlementbe bejutásra esélyes pártból nekem ők maradtak, főleg mióta az ultraliberális mag átállt a Bajnaihoz

2014. febr. 12. 13:09
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

#20: nem, nem fér bele, de hidd ha a Jobbik jutna hatalomra sem változna ez meg, mert buták. És nem, nem azért buták mert nemzeti érzelműek, ennek semmi köze nincs hozzá, én is az vagyok, én is megkönnyeztem például a minap Miklós Edit sikerét, vagy cimeres mezben szurkolok a válogatottaknak, csak magyar terméket veszek amikor megtehetem (sajnos magyar gyártású autót, telefont, vagy számitógépet nem kapni), piacra járok és az őstermelőktől vásárolok.

Azért tartom butának a Jobbik szavazókat, mert akinek minimális közgazdasági, szociológiai ismerete van, annak egyértelműen átjön a Jobbik propagandájának demagógiája. abszolúte egyetértek azzal, hogy jó dolgokat akarnak, a célokkal én is egyet értek, de én látom, tudom, és ha megnéznéd az országunk, vagy a világ történelmét te is látnád, hogy ez az út nem vezet sehová, csak a hanyatlásba.

Egy példát hadd mondjak: rezsicsökkentés: marhajó dolog, mindenki örül, hogy kevesebbet kell fizetni, de vegye már észre mindenki, hogy attól mert a vezér az asztalra csap nem lesz olcsóbb az elektromos áram előállitása, hanem fogjuk és a befizetett adókból épitünk egy Paksot, ami majd jó veszteséges lesz, amit minden magyar fizethet, csak nem áramszámlában, hanem máshol, és ezt nem veszi észre a sok birka. Na nekem pont ilyen a Jobbik programja is, a célok nagyon jók, rend, elszámoltatás nagyon jó. Csak ezt tipikusan buta módon, izomból próbálja megoldani, és az izomból való megoldással az a baj, hogy sokaknak fájni fog, és ne hidd, hogy pont azoknak, akiknek kellene, hogy fájjon.

Ezt gondoljátok át, és úgy menjetek szavazni.

Nem szégyen az amúgy, ha valaki buta, vagy nem ért valamihez, énis marha rosszul énekelek például, de akkor nem megyek az X-faktorba, ergó aki nem tudja átlátni a gazdaság működését, az ne akarjon már megtériteni embereket...

2014. febr. 14. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!