A magyar emberek félelemben élnek?
Figyelt kérdés
Kitől, mitől félünk?2014. febr. 11. 06:51
1/36 anonim válasza:
Igen.
Attól félnek, hogy szembesítik őket a múltjukkal.
2/36 anonim válasza:
Igen, a közbiztonság, a munkanélküliség(a közmunka,csak foglalkoztatottság)az erkölcsi válság...
3/36 anonim válasza:
ma 07:13
Én nem veszem észre, hogy félelemben élnék, van munkám, a cigányt meg úgy vágom pofán, hogy körbefordul a feje, ha nekemjön.
ma 06:57
Jajj, ne jöjjünk már mindig ezzel a holokamuszt-izével, meg ha már csesztetjük vele a magyart, lehet h. először a németnél kéne kopogtatni....
4/36 A kérdező kommentje:
én a diplomásokról félek
2014. febr. 11. 08:06
6/36 anonim válasza:
"én a diplomásokról félek"
no comment...
7/36 anonim válasza:
Attól hogy a dilettáns kormány akármikor kihúzhatja a lábunk alól a talajt.
8/36 anonim válasza:
"én a diplomásokról félek"
Lemászni? Szúrj szakmunkás csajokat.
9/36 A kérdező kommentje:
én félek a diplomásoktól nagyon.
2014. febr. 11. 10:00
10/36 A kérdező kommentje:
Nem merem elmondani miért, mert akkor megtudnák, hogy lelepleződtek, és üldöznének, hogy elfolytság az eszméimet. Pedig én csak félek tőlük, nem akartok hős lenni.
2014. febr. 11. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!