Aki meggyőződéses baloldali, az miért megy el szavazni?
Kérdező, a lényeget te nem érted, hiszen a Fidesz-propagandát hinted. Prejudikálsz, miközben fogalmad sincs (másoknak se) a jövőben bekövetkező dolgokról. Te csak vágyálmokról beszélsz, azzal nem lehet és nem érdemes vitatkozni.
Ezen tú viszont a "skála" fogalmát sem ismered. Amikor egy cselekménysort egy skála különböző pontjaira helyezünk, mondjuk kártékonyságuk, vagy hasznuk szerint. Aztán megnézzük, melyik cselekmény hol áll, és ki követte el. Igen, a "baloldal" cselekményei is a "kártékony" oldalon vannak. Csakhogy a mostaniaké azon messze túl a végtelen felé. Fogalmazzunk úgy, hogy van csodálatos nedű és ócska lötty. Ha a szomjan halásod a tét, vajon undorodva fordulsz el az ócska löttytől (ha más nincs)?
A (szomjan halás előtti) utolsó szavaiddal üzend meg: elfordulsz-e. Mi nem fogunk követni, az életet választjuk. Nem túl jót, de az életet.
77%-os, hogy ki okoz nagyobb károkat, és melyik a nagyobbik rossz, nem érdemes vitatkozni. De erre próbáltam is célozni. Ha azt nem tudod felfogni, amit én írok, akkor olvasd el, amit az utánad kommentelő írt, ő megértette a lényeget.
Amúgy elsősorban jobboldaliként, és másodsorban Fidesz szimpatizánsként azt vallom, hogy igen is szükség lenne egy jól szervezett, elfogadható baloldalra, ami egyensúlyt hoz a magyar politikában. Ez nem az a baloldal, sőt ez nem is baloldal. Ezért sürgetem jobboldaliként, hogy újjuljatok meg, de látom, hogy a 2 bites rendszer csak odáid jut el, hogy "dögüljön meg azorbán"...
Úgy látom, hogy nem csak én „nem értettem” meg a zavaros kérdésed! :-)
Mások, akik „megértették” vagy ugyanúgy „gondolkodnak”, mint Te vagy egyszerűen udvariasak és írtak valamit neked. :-)
Tehát ismételten a válaszom: CSAK. :Te megértetted? -)
Szövegértésből, fogalmazásból elégtelent kapnál a mai (gyengébb színvonalú) általános iskolában!
:D :D :D
Három a magyar igazság! CSAK!
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!