Idehaza miért tűrik, hogy egy szenilis kormány és az életképtelen miniszterei az adófizetők pénzén élősködjenek?
Fejezd már be ezeket a kérdéseket!
Azt a bizonyos kormányt az adófizetõk juttatták hatalomra.
Minden választásnak minden országban ez az eredménye, ha pedig nem tűrik, akkor is az újabb választás ugyanezt az eredményt hozza.
Ezért kellene újra királyság, és az országban minden a királyé lenne, királyi földek iskolák, királyi intézmények. A király eldöntene mindent és mindenki örülne annak, hogy a király javaiból részesedik.
A szenilis kormánnyal nem az a baj, hogy szenilis, hanem, hogy sok szenilitásra van opció teljesen értelmetlenül. Mert minden választás után felteheted ezt a kérdést.
Amúgy is, nézz körül az országban, az értelmesek, vagy a hülyék vannak-e többségben, én sajnos az utóbbit látom, és a többség dönt, ez a demokrácia. A demokrácia a hülyék kezébe adja az országot, a demokrácia szükségszerű következménye, hogy a hülyék hülyéket választanak. Akiknek egyetlen célja, hogy magával hasonlatossá, azaz még hülyébbé tegye a szavazóit.
Szóval, LE A DEMOKRÁCIÁVAL, A HÜLYÉK ÉS SZENILISEK KORMÁNYAIVAL!
1 válaszoló vagyok
Engem lepontoztok azért, mert azt írtam hogy az adófizetõk vagyis a nép juttatta hatalomra a kormányt, persze a 4-s válaszolót aki királyságot akar azt nem. K%rva értelmesek vagytok, megis érdemlitek a sz%r kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!