Mi is vajon a baj a cigányokkal? A liberális kettősmércének nem kellene elgondolkodni, hogy hol a hiba?
A cigányokkal az a baj, hogy utálod őket
Én nem utálom és nem szeretem őket, csak felháborít a többségi társadalommal szembeni agressziójuk, miközben a 90%át pontosan ez a társadalom tartja el. Van cigány barátom, sőt barátnőm is méghozzá elég „szoros”, de köztük és a telepi dögevők között, akkora a különbség hogy azt nyomdafestékkel talán nem is lehet kifejezni! Tudod nagyon finom vagyok ha azt mondom hogy végre valamit tenni kell!
A cikkről az a véleményem, hogy egy szavát sem hiszem el. Még a cikkhez tartozó képet is megtaláltam a google képkeresőben, például korábban már felrakták egy családon belüli erőszakkal foglalkozó honlapra ( [link] Ezenkívül külföldi honlapokon is megtalálható, sok helyen.
Értitek? Már az illusztráció, a fénykép sem hiteles.
Miért lenne hiteles a szöveg mellette?
Az idézet "Csáfordi Dénes igazgatóhelyettes" pedig a kosárlabda klub elnöke Hajdúhadházán... ( [link] Vagy egy másik honlapról: "A klubot éppen felnőttkorba lépő fiatal kosarasok (Csáfordi Dénes, Csáfordi László, Csibi Attila, Enyedi Lajos, Gábor András, Győri Béla, Takács Sándor) alapították 1997-ben. Közülük ma már csak Csáfordi Dénes és Győri Béla aktív játékosai a csapatnak." Kosárlabdázó. Nem igazgatóhelyettes.
Na mindegy, minek is vitatkozni. Ezer ilyen hiba van benne. Az egész szöveget valaki hasraütés-szerűen írta, hogy provokáljon vele, és szítsa a gyűlöletet.
fuh ez mennyire szar indok már utolsó előtti:)
hallottál már olyanról, hogy "illusztráció"?
Az index is használja ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!