Ki melyik pártra fog szavazni, és miért? Betudsz linkelni valamit abból ami a programjából téged megfogott?
Jobbik!
Végre ki kell söpörni a piszkos féreg cigány és zsidó elnyomó bandát az országból!
igen-igen-igen.
És a kisebbségi ombudsmant is a telepre költöztetném melléjük.
A Fideszre fogok szavazni, mert szerintem 1998-2002 között jó irányba haladt az ország. Belinkelni külön semmit nem szeretnék, el kell menni a honlapjukra, ott bőven van miből mazsolázgatni, hogy miért szavazok rájuk.
Számomra az az ideológia, amit ők képviselnek, az áll a legközelebb hozzám, és a saját gondolkodásomhoz. Sokszor előfordult már velem, hogy volt valamiről (napi politika) egy határozott véleményem, aztán a honlapjukon a saját véleményemmel találtam szemben magam. Hiszek abban, hogy amit meg akarnak majd valósítani 2010-től, az működőképes lehet.
A jelenlegi kormány nem az én érdekeimet képviselte. (Igaz, én nem is voltam soha a szavazójuk.) Soha annyit nem vesztett a családom, mint az elmúlt 8 évben. Ezért aztán bármelyik párt szimpatizánsait meg tudom érteni, de az MSZP-SZDSZ szimpatizánsokat már nem is akarom...
Jobbikra fogok szavazni, és nem vagyok Jobbik-tag (még mielőtt valaki arra gondol, hogy ezt az oldalt is a kampányra használják...).
Hogy miért? Csak néhány címszót említenék:
-felelősségre vonás
-magyar föld, magyar áru, magyar kisvállalkozók védelme
-cigánybűnözés elleni fellépés
-határon túli magyarság védelme (politikai, kulturális, stb.)
És még sorolhatnám...
www.jobbik.hu - akit érdekel, úgyis rátalál...
Én a Fideszre fogok, mert bízom benne hogy nem csak szövegelnek, meg mert eddig egyszer voltak négy évet kormányon, az MSZP meg kettőt. Ha ők megérdemeltek egy visszatapsot, akkor a Fidesz is. Két dolog történhet:
a, Kiderül h a Fidesz nem csak dumál, és tök jó lesz minden, meg mint a mesében
b, kiderül h a Fidesz csak dumál, és akkor talán már nem csak két párt lesz az országban.
De am még semmi sem biztos, választás előtt úgy is rendesen utána nézek mindennek, és akkor az alapján döntök.
Egyik pártra sem szavazok. A Jobbikra szavaztam az EP-n, de már nem fogok. 89-ben nem volt kétkamarás parlament, mert EGYIK PÁRT sem !!! szavazta meg akkor, ezzel nem csináltak mást, mint a magyarokat kizárták a közéletből, és a közpénz, az adó és az állami vagyon csak 6-szor több helyre ment el, a szocializmusban elvettek mindent az emberektől, most pedig mindent elprivatizáltak, magyarul jól szétlopták az embereket a megválasztott bűnöző néptolvajok, meg se kérdezték az embereket,hogy el adhatjuk-e, pedig kötelező lett volna.
Fölösleges különben MOrvainak Palesztínázni, meg gyarmati sorsról riogatni. Már rabszolgák vagyunk, annyi különbséggel, hogy van menekülési útvonal az eszes, nyelvtudással bíró fiataloknak, így én is megyek külföldre, amint lehet. Nincs piacunk, nem is lesz, és ez a baj.
Majd Ti is rájöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!