Jobbik miért csak a zsidókkal foglalkozik állandóan?
"A jobbiknak semmi baja a zsidókkal. Csak a cionizmust ítélik el."
És azt milyen jogon? Milyen jogon szól bele a jobbik egy népcsoport földszerzésébe? Vagy máshogy: mi közöm van nekem, magyar embernek ahhoz, hogy a zsidó a palesztint kitúrja a földjéről? Milyen jogon nyilatkozza le azt a jobbik, tízmillió ember nevében, hogy elítéli a zsidó földrablást, amikor az nem ITT történik, nekem, vagy neked nem lesz jobb/rosszabb tőle? Mit érdekel engem, hogy mit csinálnak vallási fanatikus idióták ezer meg ezer kilométerekre tőlem? Öldössék egymást, ha akarják, csak nyugodtan.
A jobbik pontosan azért tart a béka segge alatt, mert bár magukból kikelve ordítják, hogy ők majd így- meg úgy megoldják az ország problémáit, a valóságban a VILÁGON SEMMIT nem tettek az elmúlt 4 évben azért, hogy nekem, mint magyar állampolgárnak jobb legyen, hogy mondjuk a cigány kevesebb terményemet rabolja le. Kicsit égetőbb probléma, mint a cionizmus. Pedig HAHÓ, éppen négy éve benn ülnek a parlamentben!
#10 Ez hazugság, éppen fordítva jellemző. Nem egyszer előfordult már, h a Fidesz leszavazott egy jobbikos javaslatot, később pedig fideszesek benyújtották ugyanazt, és akkor megszavazták.
#11 Ilyen alapon milyen alapon várják el a zsidók, h szégyelljem magam a holokauszt miatt, és kártérítéseket meg emlékműveket finanszírozzak az adómból? Az nem most történik, meg se születtem még akkor, semmi közöm hozzá.
A cionizmus pedig nemcsak azt jelenti, h a zsidók éljenek Izraelben, másik jelentése a zsidó világuralomra való törekvés, ez pedig számunkra is elég nagy probléma.
"Ilyet nem tudsz mutatni, mert nem létezik."
Tessék, néhány példa, többet csak azért nem linkelek, mert lusta voltam 5 percnél tovább keresgélni:
"Ami nyilvánvalóan összeesküvés-elmélet, tehát természetesen kamu."
Idézek simon peresztől: "felvásároljuk Magyarországot".
"Olyan van, hogy a zsidó pénzemberek irányítják a világot (gazdaságilag)."
Aki gazdaságilag irányítja a világot, az a világ ura.
"A cionizmus pedig a valóságban a zsidó állam építését jelenti, az meg, hogy szerinted milyen marhaságot jelenthet, az engem -meg a gondolkodni képes embereket- hidegen hagy."
"Elmebeteg jobbikos vagy, de kívánom, hogy egyszer győzzön a mocskos pártod, majd megtudod a családoddal együtt, milyen a Novák meg a Zázrivecz hozzá nem értése miatt éhezni."
Te meg elvakult fideszes birka vagy, de én nem kívánom, h győzzön a pártod orsóssal az élén, mert nem akarok én is éhezni veled együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!