Vona Gábor hogy számolná fel az iskolai agressziót?
Csak azért mert szerintem minden iskola tele van problémás gyerekkel, most egyenként odamegy hozzájuk v mi ?
Mer ha csak nem zár be minden iskolát akkor ez csak egy vicc. Pláne 2 nap alatt.
Személyes tapasztalat, ilyen esetben az iskolák nem csinálnak semmit.
Söt felőlük aztán kést, pisztolyt mindent be lehet vinni.
Szóval ?
milyen 2 nap alatt ? tudtommal azt ígérte hogy 2
hét alatt
problémás gyerek=cigány gyerek
és a jobbiknak amúgy is cigány ellenes a politikája, gondolom ezzel akarja megoldani..
ami mellesleg nem volna egy hülyeség.
Írnának egy nemzeti tantervet, a személyi állomány igencsaknemzeti pedagógusokból állna, akik nebulók számára mindennélnmezetibb tananyagot adnák át a mostani héber behatással megáldott szocionista liberálbolsevik katyvasz hely. Ez már önmagában elfojtja még a bűnözés csíráját is minden igazjómagyar lelkében, de mint tudjuk nem csak belőlük áll az ország. Az ilyeneket már az önmagában is félelmetes (és a hazai foglakoztatási adatok alapján) ismeretlen eredetű biztonságiak, akik a diákok bűnelkövetési hajlandóságát amúgy is elhanyagolhatóvá teszi, szűrik ki és akadályozzák meg hogy a problémás elemek tönkretegyék osztálytársaik életét. Ezenkívül a tanárnak is engedélyezett a szélesebb eszköztára a fizikai és érzékenyebb fenyítésnek, amiknek évmilliós tradíciói vannak, a liberális és dekadens neveléspótlékhoz képest.
A magyarokkal sorsközösséget nem vállaló egyebek, kik szükségszerűen a magyar társadalom által elfogadott normarendszerbe betagozódni képtelen részét, ha kispályás még egy speciális elkülönített helyre viszik, ahol a fent említett módszereket hatványozott erőkkel folytatják 24/7, mert többnyire ezek az intézmények valami kollégiumszerűségek lesznek. Az elkülönítés végrehajtható iskolán belül és kívül Ha még ettől sem javulna meg, a nemzet és a társadalom megátalkodott ellensége az újonnan felhúzott fiatalkorúak börtönébe kerül, vagyis lemond róla a társadalom. Más nemnemzeti mintakövetések folytán szükségszerűen bűnöző lesz és a szigorúbb és nemzetibb törvénykezés rövid úton egy életre kivonja őt a társadalom vérkeringéséből.
"Írnának egy nemzeti tantervet, a személyi állomány igencsaknemzeti pedagógusokból állna, akik nebulók számára mindennélnmezetibb tananyagot adnák át a mostani héber behatással megáldott szocionista liberálbolsevik katyvasz hely. Ez már önmagában elfojtja még a bűnözés csíráját is minden igazjómagyar lelkében, de mint tudjuk nem csak belőlük áll az ország. Az ilyeneket már az önmagában is félelmetes (és a hazai foglakoztatási adatok alapján) ismeretlen eredetű biztonságiak, akik a diákok bűnelkövetési hajlandóságát amúgy is elhanyagolhatóvá teszi, szűrik ki és akadályozzák meg hogy a problémás elemek tönkretegyék osztálytársaik életét. Ezenkívül a tanárnak is engedélyezett a szélesebb eszköztára a fizikai és érzékenyebb fenyítésnek, amiknek évmilliós tradíciói vannak, a liberális és dekadens neveléspótlékhoz képest.
A magyarokkal sorsközösséget nem vállaló egyebek, kik szükségszerűen a magyar társadalom által elfogadott normarendszerbe betagozódni képtelen részét, ha kispályás még egy speciális elkülönített helyre viszik, ahol a fent említett módszereket hatványozott erőkkel folytatják 24/7, mert többnyire ezek az intézmények valami kollégiumszerűségek lesznek. Az elkülönítés végrehajtható iskolán belül és kívül Ha még ettől sem javulna meg, a nemzet és a társadalom megátalkodott ellensége az újonnan felhúzott fiatalkorúak börtönébe kerül, vagyis lemond róla a társadalom. Más nemnemzeti mintakövetések folytán szükségszerűen bűnöző lesz és a szigorúbb és nemzetibb törvénykezés rövid úton egy életre kivonja őt a társadalom vérkeringéséből."
Magyarul hazugsággal és hülyeséggel tömnék a szerencsétlen gyerekek agyát.
Nem csak a cigányok problémásak ezt hidd el nekem találkoztam én rengeteg magyarral is.
Ezt úgy mondom h én is az vagyok.
nem zárnák ki őket az iskola rendszerből...
értelem szerűen akik képtelenek viselkedni elkülönítve a többi problémással együtt tanítani. Mint ahogy egy fogyatékkal élő gyereknek(már ha olyan komoly a fogyatékossága), külön választjuk az átlagtól/normál diáktól. Egyrészt, hogy a hasonló teljesítményű gyerekek tudjanak a megszabott ütemben haladni.
És amint hajlandóak viselkedni, tanulni vissza is juthatnak a normál osztályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!