Kitaláltam egy dalt, ami egyszerre buzdítaná a fiatalokat a politikában való részvételre, szavazásra, és a Fideszre is. Mit gondoltok?
Cím: Mondd meg, hogy hol állsz!
Mondd meg, hogy hol állsz!
Mondd meg, hogy hol állsz,
És milyen úton jársz!
Előre vagy hátra, a döntés a tied,
Egyről kettőre hozzuk el a jövőt.
Nem lehetsz velük és velünk te egyszerre,
Nem mehetsz egyszersmint arra és erre!
És milyen úton jársz!
Ha okok nélkül tárgyalsz és félsz a vitától,
Nincs véleményed és nincsen erőd!
Ha nem állsz ki azért, amiben te hiszel,
Az életed nem értelmes és erős!
És milyen úton jársz!
Jogunk van arra, hogy ismerjünk téged,
Nem rejtély számunkra hazug álarcod!
A neveden akarlak nevezni téged,
Ezért mutasd nekem igazi arcod!
"Jogunk van arra, hogy ismerjünk téged,
Nem rejtély számunkra hazug álarcod!
A neveden akarlak nevezni téged,
Ezért mutasd nekem igazi arcod!"
Te kis Ávh-s rákosista pötsfej. A fekete Volgákat már indítanád a következő hajnalon, mi?
Egyébként még (szintén jobbító szándékkal)
minden refrént a tömegre kell hangolni. Mert az az igazán lelkesítő dolog. Ide pedig nem szabad gyötrődős, önmarcangolós kérdést betenni, mert az elbizonytalanít.
Tehát a helyedben a "Mondd meg, hogy hol állsz" vívódást kivenném, és valami mást tennék be a helyére.
Valami olyat, ami erősíti a tömeg, az egy csapat hangulatot, a mi vagyunk azok érzését.
Ne gondolj nagy dolgokra, néha a legegyszerűbb refrének a legütősebbek
például
Beeee.... beeeeeeeeeeee, beeeeee
Beeee.... beeeeeeeeeeee, beeeeee
igyekezz hozzá olyan kottát szerezni, ahol az e-t hosszan ki lehet tartani, de lehet remegtetni is kell.
Hihetetlen extázist lehet ezekkel elérni.
Engem ez a förmedvény öngyilkos merénylésre késztetne, nem szavazásra. Hemzseg a képzavaroktól, egy versnek abszolúte nem muszáj rímelni, de ha rímel azért Tinódi féle módszernél illik továbbjutni.
De egy rezsigyűlésen vagy egy békemeneten tuti értékelni fogják, minket normális embereket azért lehetőleg mégse kínoz ilyemsivel.
Ez mi?
,,Az életed nem értelmes és erős!"
"Előre vagy hátra?"
Nem is értem mit nem értetek ezen? A Fidesz csak házra taszítja az országot!
Arról nem szólva, hogy például az Internacionálé az indulók között verhetetlen kategória számomra. Hogy az összes pötsfej király menjen a f ba az isteneikkel együtt, akik mögé az "erkölcsös" emberek rejtőznek, hogy célt adjanak silány elb szott életüknek.
Na de ez?
Egyébként a Fidesznek nemcsak azt kellene(!!!) /azokra is sz rnak nagyívben, és kirabolják őket meg tinónak nézik/ képviselni akik őrájuk szavaztak legutóbb, hanem bármily furcsán is hangzik, még a Munkáspárti szavazókat is! Meglepő volt ez most, mi?
"Nem lehetsz velük és velünk te egyszerre"
Ezt már a kisrákosi is elmondta nemegyszer, nincs benne új, és igaz tényleg tipikus Fideszes mentalitás.
Egyébként én nem mérgezném a fiatalok lelki világát, és minél távolabbra kergetném őket a mai magyar politikától.
Arról nem beszélve hogy olyan nyomoronc tinók legyenek belőlük hogy a erre a mostani bandára szavazzanak nahát az meg főleg nem.
* a Fidesz csak hátra taszítja az országot
(így akartam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!