Mi értelme van a holokauszttagadásnak?
"Mit védték a hazájukat több ezer km-re Magyarországtól?Ez ugyanolyan,mint ma,amikor a hülye amcsit kiküldik Irakba vagy Afganisztánba "védeni a hazáját"!Egy háborúban csak áldozatok vannak,a katonáktól elkezdve az ártatlanul elhurcoltakig mindenki!"
Azt hiszem itt derült ki a zsidó mivoltad.
Jobban sajnálod a zsidókat és ami szégyen, még többre is tartod, mint azokat, akik anno a nagyszüleidet védték meg a háborúban. Szánalom vagy kérdező...és még zsidó is...
"A bolsevizmustól akarták megvédeni Európát... !"
Mint ahogy az amerikaiak is Vietnamban, vagy az iszlám fundamentalizmustól Afganisztánban és Irakban. Vagy mint például ahogy Orbán "megvédte" a magánnyugdíjakat a spekulánsoktól: ellopta.
"Szánalom vagy kérdező...és még zsidó is..."
Te vagy szánalom... és még náci is...
Nem vagyok az NSDAP tagja, sose voltam. Szóval a nácizás itt kicsit félre ment. Legalább a fogalmakkal legyél tisztában.
Kis fitymaszükületes:D
"Szóval a nácizás itt kicsit félre ment. Legalább a fogalmakkal legyél tisztában.
Kis fitymaszükületes:D"
Nem kell ahhoz az NSDAP tagjának lenni, hogy valaki szánalmas zsidógyűlölő legyen.
U.i: nem vagyok zsidó, mellélőttél nagyon. Igaz, a magadfajta egysejtűtől nem is vártam volna többet :)
Zsidónak nem szabad hinni, sosem.
Mindig hazudoznak, sosem mondanak igazat.
A Holokausztból pedig semmit sem tanultak.Ugyanazt csinálják, mint előtte.
A zsidók úgy működnek, hogy ahelyett, hogy magukba néznének, hogy miért történhetett ez, ők az adott közösséget kezdik el utálni, ami egyszer befogadta őket.
"Zsidónak nem szabad hinni, sosem. "
SzÍvemből szóltál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!