A bizonytalan szavazóknak a FIDESZ-re érdemes szavazni?
NEM. Az sem igaz, hogy az MSZP várhatóan vesztes lesz. A különbség nem túl nagy a két párt között.
De egyetlen szavazat sem elvesztegetett, akárkire adod le.
Ennyivel is kevesebbet kap a Fidesz.
Elvesztegetett szavazat nincs....
Személy szerint meg ezzel az atomerő cuccal betett nekem a fidesz,így soha nem szavazok rá többet míg orbán lesz a vezetőjük...
Fidesz=MSZP. Teljesen kár a Fidemeszpére szavazni, az egymás elleni kamu-gyűlöletkampányuk is arra megy ki, hogy a másikat reklámozzák. Lassan 30 éve ott ülnek a húsosfazék körül, összenőttek már, együtt zsírosodtak, jól érzékelhető hogy valójában egy csoportról van szó, amikor összefognak a külső "ellenséggel" szemben, pl legyen szó egy vizsgálóbizottság felállításáról.
Ha nem mész el szavazni, egyelnő azzal ha a Fideszre/MSZP-re teszed a voksodat.
9.18-as, mélyen egyetértek veled.
Szerintem még régen volt különbség a kettő közt, de az évek múlásával fokozatosan összecsiszolódtak. Érdekházasságban vannak, velejéig korrupt mindkettő, de a létfeltételük a cirkusz látszólag egymás ellen, hogy hatalomban maradhassanak.
Én jobb oldali gondolkodású vagyok, sokáig szavaztam a Fideszre, de az ezermilliárdos sikkasztás eltussolása és Horváth András futóbolondnak titaulálása és a hatóság ráuszítása piszkosul kiverte nálam a biztosítékot, ahogy az álszent süket duma is amit az ő általuk hozott törvényekre hivatkozva próbálnak legyömöszölni a torkunkon, hogyhát ők tehetnek már semmit, ez a törvény, blablabla. Ezt az én gyomrom már nem veszi be!
Ha olyan dologról lenne bezzeg szó, amiben csak az egyik fél is politikai tőke kovácsolását látná, már rögtön szorgalmaznák a bizottság felállítáát. Csakhát itt viszont ugye arról van szó, hogy a milliárdos oligarchák néhány milliárdot visszajuttatnak ezeknek a sz@rrágóknak a Fidesz-Mszp-be, aztán ők meg ebből finanszírozzák a kampányukat és saját magukat. A fizetésük aprópénz ehhez képest.
A válaszom, nem nem érdemes szavazni se a Fideszre, se az Mszp-re, se a DK-ra. Szavazzon rájuk az, akinek túl sok gondolkodni, és inkább érzelmi alapon hagyja, hogy mindkettő a bolondját járassa vele.
"9.18-as, mélyen egyetértek veled.
Szerintem még régen volt különbség a kettő közt, de az évek múlásával fokozatosan összecsiszolódtak. Érdekházasságban vannak, velejéig korrupt mindkettő, de a létfeltételük a cirkusz látszólag egymás ellen, hogy hatalomban maradhassanak."
Annyira fent már csak üzletemberek vannak és üzleti érdekek. Gyurcsány alúminium- és nehézipar. Orbán bányaipar (és minden), Simicska minden és több mint, minden, stbstb. Egymás ellen is vannak, de egyik nélkül borul a másik is. Mint kb USA és Kína vagy Oroszország. Egy idő után kénytelenek szimbiózisban élni, mégha egymás ellen is vannak.
Nem, szerintem bűn a fideszre szavazni.
Ők voltak magyarország legrosszabb kormánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!