Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik ideológiája nem...

A Jobbik ideológiája nem visszás egy kicsit zsidó téren?

Figyelt kérdés

Azt állítják, hogy a zsidók ide akarnak vándorolni Magyarországra, mert itt van vízkészlet meg miegymás és ezt meg kell akadályozni.

Ugyanakkor nagyban harcolnak azért, hogy Izrael állam megszűnjön és az ott élő rengeteg zsidó szétszóródjon szépen a világ minden részére és akkor gondolom mi is kapnánk belőlük jó párat.

Most akkor azt akarják, hogy ne legyen Izrael és jöjjenek ide a zsidók vagy azt, hogy ne jöjjenek ide, hanem maradjanak Izraelben?

2014. jan. 31. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Azt akarják, hogy ne legyen Izrael és menjenek el onnan a zsidók, csak ne ide jöjjenek.
2014. jan. 31. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Minden pártnak megvannak a zsidói.

Az MSZP-t és a Fideszt cionista zsidók támogatják.A Jobbikot pedig ezek a kaftános, pajeszos magukat anticionistának valló zsidók.

Ezek a zsidók abban hisznek, hogy a zsidó államot a megváltójuk fogja nekik megalapítani és az emberi kéz által létrehozott zsidó állam nem helyes, nem létezhet.

Véleményem szerint ezek a kaftános zsidók sem szüntetnék meg Izraelt, csak egész másként vezetnék.

2014. jan. 31. 21:18
 3/10 A kérdező kommentje:

És miért kéne megszűnnie Izraelnek? Mi bajuk van vele?

És miért ne jönnének pont ide? Simán idejönnek, ha megszűnik az az állam.

2014. jan. 31. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Nézz utána mi megy izraelbe és megtudod:) Elég pár youtube videó, akármi. A külpolitikájukkal is gond van.

Meg, hogy náluk valami oknál fogva nem érvényesek az ENSZ szabályai.

Simon Peresz 2007-ben azt mondta felvásároljuk Magyarországot. ( Ekkor ha jól emlékszem más országokat is említett, hogy már azé jól alakulnak a dolgok - számukra. ) Ennyi jutott eszembe, ami gond van velük, + a belső viszonyok.

Amúgy én nem hallottam róla, hogy azt mondanák, hogy zsidók ide akarnak vándorolni és megakarják szüntetni Izraelt, de amit csinál az tényleg nem jó.

A mélyen vallásos zsidók tüntetnek Izrael ellen, mert elvileg úgy van, hogy a zsidóknak nem szabadna egy centi földet is birtokolniuk... Legalább is a Londoni zsidók akik a cionizmus ellen tüntettek azt mondták így van, mutattak képeket mennyien tüntetnek Izraelbe, akiket megvernek stb. nem tudom tényleg így van-e. De kizárni se tudom.

A vízkészletet arra mondják, hogy maaajd maaajd 1x nem az olaj lesz a kincs, hanem a víz. És a kárpát-medence egy ilyen vízben gazdag földrajzi rész. És a nagy világba az ilyen területeket mind erős államok védik, csak itt nem. És többek közt ezt is megszeretnék akadályozni, tehát, hogy ezért is kéne megvédeni az országot, és nem eladni a földeket meg stb. mert ugye akkor az az alatti vízzel mi lesz pl.? :)

Én így tudom.

2014. jan. 31. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a jobbik nem Izrael meg szűnését akarja.Hanem hogy hagyjanak fel a szomszédos országok terrorizálásával és gyilkolászásával.
2014. febr. 1. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:

"nagyban harcolnak azért, hogy Izrael állam megszűnjön és az ott élő rengeteg zsidó szétszóródjon szépen a világ minden részére"

Nagyban harcolnak azért? Hol hallottál ilyet? Vagy miből szűrted le ezt a valótlanságot?

2014. febr. 1. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:

látom, egyesek még mindig hiteles információforrásnak tekintenek egy youtube-videót...

kérdező: igen, visszás... de ne gondold, hogy a szavazóik többsége elmereng ezeken a dolgokon!

2014. febr. 1. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Erre csak egyet lehet felelni:

Channáddd! XD Hej-hej-hej, hoho hej-hej-hej!!!!

[link]

2014. febr. 1. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Tisztelt Kérdező!

Jobbikos vagyok.

Én nem tudok arról, hogy a Jobbik Izrael ellen harcolna. Tudtommal a Jobbik az ellen harcol amit Izrael a palesztinokkal művel. Pl.: nem engedik a gyógyszergyárak erőművek működését. Ez által az eü elég közép kori Gázában. Segély szállítmányokat folyamatosan vegzálják. Lásd a török segélyhajó megtámadásának példáját.

Izrael felakarja vásárolni Magyarországot azt nem a Jobbik, hanem Izrael állam elnöke állította.

A Jobbik zsidó szövetségese a Neturei Karta azon a véleményen van, hogy Izraelnek nem lehet állama, de attól még ott élhetnek Palesztinában. Én legalábbis nem láttam erre ellenérvet tőlük.

2014. febr. 2. 01:24
 10/10 anonim ***** válasza:
43%

A jobbik ideológiája MINDEN téren visszás és nem is kicsit.

+++

Ami a Neturei Kartát illeti:

"A UOJCA elítélte Neturei Karta tagjainak és az izraeli rabbi Wolpének gyűlölködő és helytelen beszédét." ( "The UOJCA has condemned hateful and inappropriate speech by members of the Neturei Karta as well as by Israeli Rabbi Wolpe." ) - [link] ( végén )

( UOJCA Union of Orthodox Jewish Congregations of America - Americai Ortodox Zsidó Hitközségek Szövetsége )

Egy szintén igen autentikusnak elismert izraeli ortodox oldalon pedig azt olvastam, hogy nagyon sok közösségben a Neturei Karta tagjait nem hívják fel a Tóra elé. - [link]

Ez azt jelenti, hogy úgy látják, a Neturei Karta nézetei ellentmondanak a Tórának.

A szektát Joel Teitelbaum, a Szatmári "Hószed" alapítta 1938-ban, aki erõteljesen ellenezte a zsidó hazatelepülését ( akkor "Palesztinába", a brit mandátum területére ), egyáltalán a kivándorlást, úgyhgy hívei maradtak is. Csaknem mind elpusztultak auschwitzban.

Õ maga az un Kasztner vonattal, mely kb 1700 zsidót menekített a Szentföldre ( Bergenbelsenen majd Svájcon át ) Palesztinába ment. Igaz, onnan azután az Egyesült államokba.

Hát ennyire hitelesek ezek az anticionista rebbék.

Az persze érthetõ, hogy a jobbik szövetségest lát bennük, remélve, hogy majd megint alakítanak olyat, ami sok zsidó pusztulását eredményezi.

Csakhogy a mai zsidókkal mar nem lehet lyesmiket megetetni, ezért a jobbik pofáraesése ezügyben ( IS ) garantált.

Egyébként Izraelben a reprezentatívfemérések szerint az ottélõ kb és fél millió zsidó állampolgár közül kb 2 és fél millió vallásos ( kb 40% ).

Vajon hol van még olyan ország, ahol a lakosságnak kb 40%-a vallásos?

+++++

# 4 tegnapelőtt 21:56:

Teljesen tévesen tudod, egyáltalán nincs így. A videok manipuláltak.

2014. febr. 2. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!