Miért jó nekünk, ha összebalhézunk Amerikával?
Az alaphangot az Orbán-párti Bencsik András cikke adta meg, amiben Amerikát a Szovjetunió helyébe lépő gonosz, elnyomó birodalomként láttatja, és Oroszországot ajnározza.
Most meg Lázár János figyelmeztette Amerikát: "Az amerikai lehallgatási botrány érdemben és jelentősen befolyásolhatja az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatát, amíg az ügyet az Egyesült Államok nem tisztázza" – mondta. Hozzátette, hogy a következő kormány fontos feladataként lesz a belső biztonság jelentős fokozása, és kilátásba helyezte az érkező amerikai nagykövet parlamenti vizsgálóbizottság elé való berendelését.
Azon túl, hogy röhejes egy ilyen beszólás, komoly következményei is lehetnek.
Egyenlőre még nem mi hallgattuk le Amerikát, szóval azért csak van egy kis okunk felháborodni.
Kérdező te az életben ilyen vagy, hogy ha pofon vágnak még meg is köszönöd?
Amerikának meg is kell mondani néha.
Jobb lenne, ha Magyarországnak nem lenne vele kifejezetten jó kapcsolata.Persze háborús se legyen.De ne ez a "Hol nyaljam ki?" típusú kapcsolat működjön.
Van az a mondás, hogy "széllel szemben nem pisálunk".
Igazunk van? Kit érdekel. Nincs igazunk? Kit érdekel.
Amerika nagyobb és nem érdemes ellene pofázni.
...bár mivel Lázárt fogja Orbán betenni utódnak, így most Lázárnak meg kell játszani a keményfiút.
Én a 8-assal értek egyet leginkább, de köszönöm a többi választ is, mert látom, hogy ezzel sajnos kisebbségben vagyok.
Én nem hiszem, hogy most itt különösebb pofont kaptunk volna Amerikától. Úgy hogy ha én az életben ilyesmit kapok, akkor egy alig hallható morgással lépek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!