Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsenek Jobbikkal...

Miért nincsenek Jobbikkal kapcsolatos kérdések mostanában?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Voltak kérdések a közelmúltban a Jobbikkal kapcsolatban.
2014. jan. 30. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudtak fizetni a bérkommentelőknek mert drága az iráni repjegy.
2014. jan. 30. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért, nincsenek?
2014. jan. 30. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Mert már nem érdekli az embereket, ok is csak hazudnak.
2014. jan. 30. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
34%

én úgy veszem észre, itt mostanában csak a jobbik beépített ügynökei kérdeznek.

Rengeteg ilyen ostoba kérdést találsz, ha megtörlöd a szemüvegedet.

2014. jan. 30. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy haverom is ezzel szórakozik. Kül. fórumokon terjeszti 3 másik figurával a jobbikos igét. Ahol van hozzá felület, felpontozzák egymást, meg mindenkit letorkollnak, aki ki meri nyitni a pofáját. Itt, a gyakorin is regisztrálva vannak, és gondolom még hányan lehetnek, akikről nem is tudok.....

Elég undorító, de egyáltalán nem meglepő. A tömeg befolyásolható, ha elég hangosan meg erőszakosan, ja meg elég bunkómód ordibálod, hogy "a jobbik jó, a többik rossz", akkor előbb-utóbb mindenki ezt fogja kajabálni a környékeden.

2014. jan. 31. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam az ilyen ordibálás épp az ellenkezőjét váltja. Legutóbb én valami olyasmit olvastam, hogy aki nem a jobbikra szavaz az mocskos hazaáruló. Na innentől abbahagytam a politikát.

Néha (na jó mindig) úgy érzem, mintha egy óvódában lennénk ahol mi vagyunk az "óvónők" és a politikusok a gyerekek és bármit megtennének (a szokásos kisded hazugságok meg hasonlók), hogy az óvónők kedvében járjon.

Egyszerűen szánalmas ez a helyzet.

2014. jan. 31. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!