Hogy lehetséges, hogy pár hónapja 30 000 lájkolója volt Mesterházynak, most meg 125 000?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 12:50
3/6 anonim válasza:
Reklámozza orrba-szájba magát. Pár tízezer forint.
4/6 anonim válasza:
én pl az összes politikai párt vezetőjét belájkoltam (Gyurcsányt és Bajnait is) engem érdekel miket posztolgatnak ki facebookra és ugye ezek közül egyre fogok szavazni, szóval kb semmit nem jelent egy like, véleményem szerint közel egyforma arányban kapnak a politikai résztvevők lájkot az őket kedvelőktől, mint az őket utálóktól. (érdekes a like=tetszik és gondolom örülnek, hogy őket x ezren kedvelik holott ez nem is igaz :D)
5/6 anonim válasza:
Cristiano Ronaldónak is sokkal több lájkja van, mióta megkapta az Aranylabdát.
6/6 anonim válasza:
Úgy,hogy sokkal népszerűbb,mint pár hónappal ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!