Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te miért szereted Magyarországot?

Te miért szereted Magyarországot?

Figyelt kérdés
:)))

2014. jan. 29. 21:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
69%

Sok oka van, hogy miért szeretem a szülőföldemet, Magyarországot -vagyis a Magyar Köztársaságot, ugyanis nem örülök, hogy átneveztek mindent. És azért szeretem, mert érdekes történelmi hátterünk van, köztük a szocializmus is, amit átéltem 6-7 éves koromig. Az is érdekes, hogy történelmi szomszédos országok vettek körül: Szovjetunió (ma Ukrajna); Csehszlovákia (ma Szlovákia), Jugoszlávia (ma: Szerbia, Horvátország, Szlovénia).

Szép épületek vannak, termálfürdőink népszerűek (mint Finnországban a szauna :D ) Szép hagyományaink, kultúráink vannak, amik sajnos felejtésbe merülnek lassan. A gyerekek többsége amerikai módon akarja ünnepelni a karácsonyt, Húsvétkor a nők menekülnek a locsolkodók elől.

A többit nem írom le, mert olyan hosszú lenne, mintha szakdolgozatot írnék :D

2014. jan. 30. 10:36
 32/37 anonim ***** válasza:
55%
Mert itt születtem, magyar az anyanyelvem, az őseim magyarok, én is magyar vagyok. Az autó attól nem lesz szar, hogy rossz minőségű üzemanyagot töltünk bele, remélem érthető ez a kis hasonlat :)
2014. jan. 30. 13:25
 33/37 anonim ***** válasza:
75%

Szereti a tököm.

De ha már mégis állást kell foglalni, akkor azért mert van ivóvíz és nincs háború.

2014. jan. 30. 13:39
 34/37 anonim ***** válasza:
88%

Jelenlegi helyzetben szeretem, de csak mert évente hazajárok nyaralni és ennyi. :)

Jó néha egy kis otthoni kaja, meg a tájak a Müncheni hétköznapok után, de ha folyamatosan kéne otthon élnem szerintem nem így gondolnám. Másrészt meg felesleges határokra bontani a dolgokat emberileg. Vannak máshol is finom ételek, szép lányok és tájak, nem csak a 90k m2-n belül létezik a világ.

2014. jan. 31. 01:38
 35/37 anonim ***** válasza:
64%
Mert alacsony a fizetés Európához képest, magas az ÁFA, sok a hamis sztatisztika.
2014. márc. 26. 20:14
 36/37 Tim Ravel ***** válasza:
Azért szeretem , mert SZERETEM!!!
2019. ápr. 20. 14:02
 37/37 anonim ***** válasza:
Mert magyar vagyok
aug. 27. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!