Te miért szereted Magyarországot?
Sok oka van, hogy miért szeretem a szülőföldemet, Magyarországot -vagyis a Magyar Köztársaságot, ugyanis nem örülök, hogy átneveztek mindent. És azért szeretem, mert érdekes történelmi hátterünk van, köztük a szocializmus is, amit átéltem 6-7 éves koromig. Az is érdekes, hogy történelmi szomszédos országok vettek körül: Szovjetunió (ma Ukrajna); Csehszlovákia (ma Szlovákia), Jugoszlávia (ma: Szerbia, Horvátország, Szlovénia).
Szép épületek vannak, termálfürdőink népszerűek (mint Finnországban a szauna :D ) Szép hagyományaink, kultúráink vannak, amik sajnos felejtésbe merülnek lassan. A gyerekek többsége amerikai módon akarja ünnepelni a karácsonyt, Húsvétkor a nők menekülnek a locsolkodók elől.
A többit nem írom le, mert olyan hosszú lenne, mintha szakdolgozatot írnék :D
Szereti a tököm.
De ha már mégis állást kell foglalni, akkor azért mert van ivóvíz és nincs háború.
Jelenlegi helyzetben szeretem, de csak mert évente hazajárok nyaralni és ennyi. :)
Jó néha egy kis otthoni kaja, meg a tájak a Müncheni hétköznapok után, de ha folyamatosan kéne otthon élnem szerintem nem így gondolnám. Másrészt meg felesleges határokra bontani a dolgokat emberileg. Vannak máshol is finom ételek, szép lányok és tájak, nem csak a 90k m2-n belül létezik a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!