Miért fröcsögnek rengetegen a bankokra, közben pedig ajnározzák a Fideszt?
Távol álljon tőlem a provokáció, csak ma ismét meglepődtem hogy milyen buta nép ez a magyar.
Szidják a bankokat, hogy ilyen meg olyan szemetek, de bezzeg a Fidesz minden tőle telhetőt megtesz hogy a kisembert a bankokkal szemben segítse.
Ehhez képest a valóság úgy néz ki hogy a bankok semmi mást nem csinálnak, pusztán a törvény adta lehetőségekkel élnek, amiket nyilván nem ők írtak és fogadtak el, hanem a parlament. Tehát az igazi szemét szerintem az a kormány amelyik nem arra használja parlamenti többségét hogy azokon a törvényeken változtasson amik a bankok patkánykodásait lehetővé teszik, hanem igazi segítség helyett látszatintézkedésekkel próbálja parasztvakítani a népet.
És igen, tudom hogy ezeknek a törvényeknek a jó részét (ha nem az összeset) az "elmútnyócév" alatt hozták, ennek ellenére a Fidesznek meglett volna a lehetősége hogy változtasson rajtuk, még sem tették.
Azt pedig megint csak nem tudom hogy ki hiszi el hogy a bankok a plusz terheket "nem hárítják át az ügyfelekre", érdekes módon amióta nem hárítanak át rám semmit azóta többszörösére nőtt minden banki költségem. Rezsicsökkentés-szindróma. Meg ugye megszorítások nélküli gazdaságpolitika:)
Ki mit gondol erről?
Kicsik vagyunk mi ahhoz, hogy radikálisan megváltoztassuk a bankrendszert. Én utálom a Fideszt mint a sz.art, de azért annak örülök, hogy nem próbálják meg tönkretenni ennél is jobban a magyar bankrendszert.
Egyébként tudnál példákat is mondani arra, hogy mekkora patkányok a bankok, vagy csak menő szidni őket?
A bankok nem a lehetőségeket használták ki, hanem az MSZP-vel karöltve vágták haza a lakosságot a devizahitelekkel.
A Fidesz pedig valóban minden törvényeset elkövet, de minden intézkedést megakasztanak. De nincs még lejátszva ez a meccs.
Na igen, de a banknak nincs saját vagyona. Hanem a betétesek pénzével rendelkezik...tehát minden agyf-@szos barom aki tapsol a bankok adóztatása esetén,valójában a kölyke, anya-apja-testvére talán létező betétjéből fizeti ki.
Amennyire egy hü-lye társadalmunk van..ezen nem is lepődik meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!