Ti felmeritek itt vállalni, névtelenül, hogy melyik pártra voksoltok a szavazásnál?
Egy költői kérdés csupán: mitől haszontalan egy válasz, ha az a kérdést megválaszolja?
A válaszok hasznossága nem azt jelenti, hogy megegyezik a pártszimpátia :)
Szerintem hasznosság szempontjából egyforma a válasz, akár a fidesz, akár jobbik, akár mszp -re szavazna az illető :)
Én senkire sem, mert aznap dolgozni fogok, távol ettől a hülye és agy mosott országtól. Ahol 1 szelet zsíros kenyérrel, meg visszaadott "ingyen" kp felvéttel emberek ezreit megveszik. Amíg Ti folytatjátok 20 éve tartó "elhiszek mindent" szindrómát...
Addig én kereseknettó 4300 Ft-ot óránként.
LMP
Olyanra nem szavazok, aki már leégette magát, a Jobbik ötleteit meg értelmetlennek tartom.
Tudsz konkrétumot mondani, hogy mit tartasz értelmetlennek a jobbik "ötletei" közül?
Bár eleve a megfogalmazás kiskorú egyénre vall, (ötletei). Itt programok vannak, de halljuk, kíváncsi vagyok a konkrétumokra.
"Bár eleve a megfogalmazás kiskorú egyénre vall, (ötletei). Itt programok vannak, de halljuk, kíváncsi vagyok a konkrétumokra."
Tudatos a szóhasználat, mert programnak azt én nem nevezném. Nyilvánvaló, hogy kampánykamunak szánják, de amúgy nem megvalósítható.
Mivel OFF a kérdés szempontjából, és mivel leírtam már pontosan 3 db erre irányuló kérdésben, most csak a lényeget írom le:
- A Jobbik sem lépne ki SOHA az EU-ból, ,ég csak fel sem vetné attól a pillanattól kezdve, hogy kormányra kerül. Aki kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy mennyi előnnyel jár a dolog, szóval két eset lehetséges: 1. A Jobbikosoknak fogalma sincs a gazdasági ismeretekről, de ezt nem hiszem. 2. A Jobbikosok tudatosan átverik a választóikat. Egyik esetben sem szavaznék rájuk.
Az a baj, még az 1. opció sem kizárt, ugyanis a programjukban a gazdaság címszó alatt szerepel a korrupció felszámolása. Bár a cél dicséretes (és minden párt ezt ígéri...), de gazdasági kihatása nincs. A költségvetéshez képest minimális összegekről van szó, szóval ebből is, mint minden más jobbikos ígéretből, az ostobaság és a populizmus keveréke üvölt.
Ezen kívül ha a részletekbe megyünk, azt fogjuk látni, hogy a Jobbik "programja" olyan kommunista, hogy Rákosi is belepirulna.
Ilyen frurcsa kérdés talán még nem is volt itt. Sokan vannak akik névtelenül válaszolnak más kérdésekre is. Ami engem illet "biztos",hogy a 240 milliót rejtegetőkre fogok szavazni Ez olyan biztos,mint a kutya vacsorája éjfél után.
Nem szavazok olyanokra akik lopnak,csalnak,hazudoznak nyakra-főre,mert az bűn és ha rájuk szavaznék bűnpártoló lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!