Hogyan reagálnál, ha kiderülne valamelyik politikusról, hogy egy robot emberi külsővel (android)?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 03:16
1/11 anonim válasza:
Hát én nagyon nem örülnék, hogy eddig eltitkolták előlünk az évszázad tudományos áttörését. De annak persze örülnék, hogy végre nyilvánosságra kerül egy ilyen dolog, és a világ ezzel foglalkozó kutatói így hatalmas előrelépéseket érhetnének el a...
Ja, hogy ez politika kategória? Szavazni eddig sem szavaztam túl lelkesen, ezután is valami kis pártra szavaznék az androidtól függetlenül.
2/11 Evele123 válasza:
Múltkor láttam 1 videót, amiben 2 nőt mutattak Nagy-Britannia egyik autópályáján. Az egyiket elütötte egy autó, de nem halt meg, pedig keresztülhajtott rajta a kocsi. Ahogy kiérkeztek a rendőrök és a mentősök, másodszorra is felpattant, ezúttal 1 kamion gázolta halálra... de nem, mert ezután is felkelt, hiába takarták le ezüstös, csillogó halotti lepellel. Ez csak biorobot lehet, vagy egy marhajó trükkfelvétel. Biorobotok léteznek, a google is felvásárolta az egyik gyártócéget. Lenne más ötletem is - elég jó a fantáziám - de az már offolás lenne...
3/11 Evele123 válasza:
Hogy-hogy egyről??? Az összesről!!!
4/11 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy "már megint az UFO-k!"
5/11 anonim válasza:
Szerintem szólni kéne Son Gokunak, hogy keresik őt.
6/11 anonim válasza:
Ha balos akkor szeretném. Éljen a kommunizmus!
7/11 anonim válasza:
Matolcsy tuti robot. Csak éppen még prototípus, erősen bugos oprendszerrel. Igazi ember nem lehet ilyen...
8/11 anonim válasza:
Valahogy kiszedném belőle az elemet.
9/11 anonim válasza:
Elég sok "szavazórobot" ül a parlamentben. Nem kell itt kiderülnie semminek. Mindenki tudja. Megkapják a központi utasítást a "szervertől" és annak megfelelően szavaznak. Régóta így van ez. Néha még egymás helyett is megteszik. Erőforrásmegosztás....
10/11 tetro válasza:
Szerintem sokkal nagyobb esély, hogy ez a robot apple lesz, mint hogy android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!