Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Több mint 25 évig középvezetőként dolgoztam egy nagyvállalatnál, majd pár éve kiderült, hogy nagyon súlyos beteg vagyok, ami miatt nem dolgozhattam tovább. Havi 170 körül kapok rehabilitációs járadékot, ez viszont hamarosan lejár, és mivel nem százalékolnak le, ezért pár hónapon belül havi szinten kb 50 ezer forint ellátmányt kaphatok, amit megvonnak, ha mellette bármilyen munkát vállalnék. Ki mit tenne a helyemben? (F/49)
2014. jan. 27. 16:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu a történet, mert sajnos ez tényleg igaz rám... Azt meg nem tagadom, hogy szeretném ha minél többen szavaznának a baloldalra, mert nekem is érdekem fűződik hozzá a leírtak miatt is...
2014. jan. 27. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egészen biztos hogy nem itt az internet világában kürtölném szét mély fájdalmamat, pláne nem kampányolnék az ellenzék mellett..De elhiszem, a nyomorod oka: a Fidesz, és ha nem akarsz éhen halni akkor szavaznunk kéne a DK-ra. Megyünk, és megtesszük érted...
2014. jan. 28. 08:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én egy 42 éves férfi vagyok. Családom nincs, élettársammal 2 éve vagyok együtt. Az előző kormány idején meg volt mindenem, tisztességes munkám volt a szociális foglalkoztatóban papír vágó osztályon dolgoztam, nem messze a lakásomtól, 200 méterre. Minden nap autóval járhattam dolgozni, és a sérült , foglalkoztatott emberek főnöke voltam, tudtam fusizni, ha kellett magáncélú munkákat végezni. Mindenki felnézett rám. Jól kerestem, nem beszélve a mellékesről.Tudtunk venni egy új Suzuki Swiftet, házimozi rendszert, lapos TV-t, és új laptopokat, kihasználtuk a hitel kondíciókat.

Sajnos amióta a Fidesz van hatalmon a munkahelyemről elbocsájtottak, és egy fogyatékos munkavállalónak adták az állásomat. Megtették azt hogy fizetnem kell a törlesztését az elmúlt éveknek. Panel lakásban lakom, sajnos nincs pénzem a rezsiköltséget kifizetni, mert nem tudok lemondani a 25 C-os szobahőmérsékletről, és a minden napi 3x telekádas fürdésről. A boltba kocsival kell járnom, mert nem esik jól, elszoktam az 5 perces sétától.

Félek hogy hogy éhen fogok veszni, alig van pénzem. Én nem fogok elmenni 120-130 ezer forintért dolgozni, korán kelni, vagy későn hazaérni. Olyan munkát szeretnék mint az előző, amit Orbán elvett. Szavazzatok az MSZP-re!!!

2014. jan. 28. 08:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha a kérdésedre máris tudod az egyedüli választ:

"Csak az a megoldás, ha elmegyünk szavazni, és leváltjuk ezt a kormányt, mert ha a Fidesz marad hatalmon, nekünk lőttek..."

Milyen szép világ lenne, hogyha ezért a (kampány) kijelentésedért kezeskedned kéne a teljes ingó és ingatlan vagyonoddal, ha a sugalmazott párt mégsem teljesít... :)

2014. jan. 28. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!