Ti mit tennétek a helyemben? Mi lehet a megoldás?
Sziasztok!
Én egy 42 éves férfi vagyok. Családom nincs, élettársammal 2 éve vagyok együtt. Az előző kormány idején meg volt mindenem, tisztességes munkám volt a szociális foglalkoztatóban papír vágó osztályon dolgoztam, nem messze a lakásomtól, 200 méterre. Minden nap autóval járhattam dolgozni, és a sérült , foglalkoztatott emberek főnöke voltam, tudtam fusizni, ha kellett magáncélú munkákat végezni. Mindenki felnézett rám. Jól kerestem, nem beszélve a mellékesről.Tudtunk venni egy új Suzuki Swiftet, házimozi rendszert, lapos TV-t, és új laptopokat, kihasználtuk a hitel kondíciókat.
Sajnos amióta a Fidesz van hatalmon a munkahelyemről elbocsájtottak, és egy fogyatékos munkavállalónak adták az állásomat. Megtették azt hogy fizetnem kell a törlesztését az elmúlt éveknek. Panel lakásban lakom, sajnos nincs pénzem a rezsiköltséget kifizetni, mert nem tudok lemondani a 25 C-os szobahőmérsékletről, és a minden napi 3x telekádas fürdésről. A boltba kocsival kell járnom, mert nem esik jól, elszoktam az 5 perces sétától.
Félek hogy hogy éhen fogok veszni, alig van pénzem. Én nem fogok elmenni 120-130 ezer forintért dolgozni, korán kelni, vagy későn hazaérni. Olyan munkát szeretnék mint az előző, amit Orbán elvett. Szavazzatok az MSZP-re!!!
Kérdező: ha a kérdésedre máris tudod az egyedüli választ:
"Csak az a megoldás, ha elmegyünk szavazni, és leváltjuk ezt a kormányt, mert ha a Fidesz marad hatalmon, nekünk lőttek..."
Milyen szép világ lenne, hogyha ezért a (kampány) kijelentésedért kezeskedned kéne a teljes ingó és ingatlan vagyonoddal, ha a sugalmazott párt mégsem teljesít... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!