Ti mit tennétek a helyemben? Mi lehet a megoldás?
Nem írtam. De szerintem sokan vannak hasonló cipőben, mint én... Sajnos ez a Fidesz kormány nem az emberségéről híres...
Ha nem megyek el dolgozni, felveszem az 50ezer forintot havonta, de éhenhalok...
Ha elmegyek dolgozni, egyrészt megvonják az ellátmányom is, másrészt szintén meghalok, mert nem véletlen nem engednek dolgozni az orvosok... Semmilyen stresszhelyzet nem érhet... Arról nem is beszélve, hogy még az egészségeseket se alkalmazzák, nem hogy még egy 50 éves embert, akinek néhány éve van hátra...
Kedves barátom! nem is tudom mit mondhatnék valami jót neked, sajnos igazad van , nekem is van ilyen ismerősöm és ő sem talál ebből a kegyetlen helyzetből kiutat.
Egyedüli reményt az jelenthetne ha változnának a jogszabályok de erre kevés az esély sajnos. valamilyen segélyért folyamodjál az önkormányzathoz, úgy hallottam hogy van lehetőség ilyenre egyéni elbírálás alapján, próbáld meg hátha segítenek. Sok sikert hozzá, írj ha sikerül valami.
Teljes mértékben egyetértek veled, ez a fideszkormány semmibe vesz mindenkit akiből nemtud hasznot húzni.
Elkell menni szavazni és az összefogásra kell szavazni mert máskülömben nemlesz változás, a fideszesek tovább fojtatják a kisemberek sarcolását a gazdagok pénzel tömését.
Én i az összefogásra fogok szavazni, de akit ismerek azok is szinte kivétel nélkül rájuk szavaznak majd. remélem hogy sok ember sorsa fordul jobbra ha az összefogás megnyeri a választásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!