Szerintetek ki fog nyerni és mekkora százalékkal Április 6-án?
Ez az amit nem tudok,
de azt biztosan tudom ki nem nyer.
Az pedig te vagy a választópolgár.
A kérdés annyi, hogy aki a továbbiakban lenyúl minket az a neked szimpatikus, vagy a másik.
Mások tovább privatizálják a milliárdokat, te szorgos hangyaként tovább szopsz és várod a következő választást és akkor majd jól odateszed az x-et.
Mindenki mérje fel a helyzetét, mitől javult-romlott az elmúlt 4-8-12 évben. Az okok közül ne hagyja ki a saját rossz és jó döntéseit se. Aki zsidózik-cigányozik-magyarozik, az elmulasztja az önvizsgálat lehetőségét, másban, általa nem ismert külső okokban lát veszélyt, ellenséget.
A 4 éves ciklus végén kötelessége is minden választópolgárnak, hogy ezt a mérlegelést elvégezze. Tegyünk úgy,mintha normális országban élnénk. Nem mindent, csak a közös kasszát bízzuk rá valakikre. Én például a világnézetemet, a meggyőződésemet és sok minden más, fontos dolgot biztosan nem. Aki abba is beleturkál, azt nem szavazom meg.
Szerintem a jobbik legrosszabb esetben a második helyen végez. De remélem az elsőn.
Ha a zsidesz nyer, akkor azt csakis csalással.
Szerintem.
17-es!
Azok is loptak, de ezek még jobban. Azt ajánlom tájékozódj elöbb.
Tudod miért tették rá a kezüket a magánnnugdíjpénztárakra és csináltak trafikokat? Mert az előző években annyi mindent szétloptak, hogy már nem maradt semmi.
Nehogy elhidd, hogy az mszp szent.
Nem akarok reklámozni, de ide olyan párt kell aki eddig még sosem volt hatalmon, viszont kellően nagy párt. Na, rájuk kell szavazni. De ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!