Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali szavazókat nem...

A baloldali szavazókat nem zavarja az, hogy kedvenceik Magyarországot csak mocskolják a külföld előtt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én inkább az Összefogást tartom egy tákolmánynak, és kb nincs kérdés amiben egyetértenének...

én pl belenéztem az MSZP programjába (nem volt könnyű megtalálni, gondolom az átlag nyugdíjas mammer nem ezt keresi), és több volt benne arról hogy, az "Orbán kormány rosszul teljesít" mint hogy ők mit akarnak eléri. És az is csak címszavakban. Tehát a fikázás emgy, de saját oldalon csak olyan nagyvolumenű szavakat tudnak felmutatni, h

"Biztos, színvonalas tudást adó közoktatást teremtünk."

Kösz de hogyan??

Kb az egész programjuk az h visszavonják a Fidesz intézkedéseit... ebből kb az lesz, h az ország ide oda rugózik és sose halad előre...

2014. jan. 27. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:
trollkodtok, klónjait, viktorozó...
2014. jan. 27. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!