Miért titulálják sokan hazugságnak a "Soros pénzeli Bajnait" állítást még azután is, hogy Bajnai elismerte a dolgot?
"Soros György támogatási pénzei lassan visszaszivárogtak Magyarországra – írja a csütörtökön megjelent Heti Válasz. A lap felidézi, hogy az 1984-ben a kommunista hatóságokkal egyeztetve létrehozott magyarországi Soros Alapítványt annak idején a rendszerváltás katalizátoraként emlegették, és ösztöndíjat kapott tőle Orbán Viktor és Kövér László is."
Azért erre a részre felhívnám a figyelmed ;)
Soros mindenképpen más, mint Csányi meg a többiek.
Hisz Soros ilyen Taszokat meg Amnesty Internationálokat pénzel, amelyek csak bomlasztanak.
Csányi nem csinált ilyet.
Nem ismerek senkit, aki igénybe vette volna a segítéségét a TASZ-nak vagy az AI-nak.Inkább mindenki önmaga megy az igaza után.
Ha nekem lenne olyan jellegű problémám, én sem fordulnék hozzájuk.Nincs az a pénz, én biztos nem adok ezeknek munkát.
Inkább magam megyek utána a dolgoknak még ha több pénzbe és időbe kerül, akkor is.
Ja, ha te nem ismersz senki olyat az már más. Akkor az, amit csinálnak az nem is létezik. Ha nem adnál nekik munkát akkor végképp más!
Szép lehet a fejedben létező világ.
Most pedig beszéljünk arról hogy az Orbán kormányt ki támogatja...
Képzeld Te Én meg mindenki más, a tudtunk kívül..mert a sok adó forint a zsebükbe (is) folyik.
Utána jön pár ország..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!