Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan gondoljátok?

Most komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés

Magyarázza el nekem valaki mi a probléma a Jobbikkal miért alázzák sokan? Most nézegettem facebookon még csoport is van ami jobbik ellenes, hányinger ami ott megy.

Én idén fogok először szavazni , és igazán érdekel,hogy miért szidják a Jobbikot, és miért hisznek még annyian a Fidesznek.

2014. jan. 26. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem a Fidesznek vagy a szociknak hisznek, akik támadják a Jobbikot. Csak tudnak gondolkodni! A programjuk csupán megvalósíthatatlan álmodozás. Az állandó gyűlölködés pedig a legtöbb embernek nem tetszik.
2014. jan. 26. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
A jobbik szélsőséges és vállalhatatlan.
2014. jan. 26. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

A liberálisok, szocionisták nem szeretik a Jobbikot.Ők egész máshogy képzelik Magyarországot.

Mások az elképzeléseik a cigányokról is.

A Fidesznek azért hisznek, mert utálják a szocikat, de a Jobbik meg túl erős nekik.

2014. jan. 26. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert szélsőségesnézetei vannak és megvalósíthatatlan programja. Ők sem írják le, hogyan képzelik a dolgokat, csak hangzatos mondatokkal dobálóznak.
2014. jan. 26. 20:01
 5/6 MolotovPunk ***** válasza:

Mint már régebben írtam különösebb nagy bajom nem lenne velük ha,szavazóik kb fele része nem lenne buta és mellé még ateista is.Igazából nem az a gondom,hogy valaki ateista,de akkor mit keres egy (Keresztény nemzeti pártban?)Mármint miért azt pártolja akkor?

Továbbá Nagy ott a gond, hogy veszik a bátorságot és eldöntik ki a magyar és ki nem. Nekik és a gittegyletnek, ami naponta mételyezi az elméjüket ehhez semmi joga. Elhiszem, hogy úgy hiszitek, hogy jogotok van erre,de attól még a valóság az,hogy több magyar van,mint amennyit elismertek annak.

(És igen bal oldalon is vannak magyarok,nem csak szélső jobbon.)

2014. jan. 26. 21:12
 6/6 A kérdező kommentje:

A buta jelzőt nem veszem magamra mert van még mit tanulnom mint minden embernek , mivel a tudás hatalom..de egyáltalán nem vagyok buta, sőt. :)

Csak egyszerűen olyan helyen nőttem fel,hogy a romák itt nem tudnak viselkedni folyamatosan beszólogatnak a magyar embernek..a múltkor mentem az utcán , ( mivel ennek az utcának a végén van a telep) és egy az, elvárják , hogy az ember kb a kerítésbe húzódjon bele,hogy őfelségük elférjen..és picit hozzám ért a táskája és már Istennel szidott. Nos, ezek akkor tudnak viselkedni?:)

2014. jan. 26. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!