Mire számít a magyar kormány?
Figyelt kérdés
Minden évben menetrendszerűen megjön a nagy hó. Van amikor decemberben, esetleg januárban vagy februárban, de volt már példa arra is, hogy márciusban voltak nagy havak. Az OMSZ (Országos Meteorológiai Szolgálat) már hetekkel a nagy havazások előtt elkezdeni felhívni rá az ország lakosainak figyelmét, hogy számítsanak hidegre. Ennek ellenére mindig "váratlanul" és felkészületlenül éri a magyar utakat az 5-10 cm-es hó. Kérdezem én, hogy az ebben illetékes "szakértők" nem néznek időjárás jelentést?2014. jan. 24. 19:10
21/23 anonim válasza:
Igen, kint 3-szor rosszabb helyzetben is 180-al lehet menni az autópályán, mert minden hópehelyre jut 3 hókotró. Ne nézz már hülyének. Ha szakad a hó, és fúj a szél, fizikailag képtelenség annyira tisztán tartani az utakat, ahogy előadod, még akkor is, ha 5 percenként tolják. Persze lehet, hogy a német közútkezelő még a fizikával is dacol. Én hiába dobáltam a havat, fél óra múlva nem látszott. Biztos az én szar magyar hólapátomban van a hiba. Ha német hólapáttal dobáltam volna, biztos 3 napig nem esett volna vissza a hó a járdára. Oké, hogy több gép van kint, de ne magyarázzuk már be, hogy ott minden flottul megy, és 180-al tekertek a pályán, mikor nálunk megáll az élet. Ennyire azért ne ámítsd magad, hogy mennyire jó kint az élet. A híradásokat is biztos a mindenkori kormány rendeli meg a külföldi hóhelyzetről. Nevetséges vagy.
22/23 anonim válasza:
Az USA-ban esik 10 centi hó és megáll az élet.... biztos ők se német hókotrót használnak... vagy csak fúj a szél és esik a hó.
23/23 anonim válasza:
Beírtam a google-ba, hogy "Németország hóesés": [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!