Támogatnátok, hogy bezárják ezeket a trafikokat és újból a boltokban lehessen dohányárut venni?
Maximálisan támogatnám! Ez a dohányboltosdi a fogyasztókra nézve semmilyen pozitív hatással nem bír.
Még a fővárosban is macerás néha cigarettához jutni, vidéken pedig katasztrofális a helyzet. A kisboltoknak a cigarettaárulás elég kiszámítható fix bevételt jelentett (nem véletlenül ezt vették el, nem mondjuk a gyümölcslé árusításának a jogát).
Ráadásul politikailag se volt jó húzás. Dohányosként a dohányboltok bevezetése óta többször szidtam a kormányt, mint előtte a három év alatt összesen. Mert ha elmegyek szórakozni és éjfélkor elfogy a cigim, akkor bizony így jártam, míg régebben egyszerűen el kellett menni a legközelebbi benzinkútig.
Szóval azon kívül, hogy a kiszámítható, és elég jó bevételt most az kapja, aki a kormánynak szimpatikus, semmi egyéb előnyét nem látom.
Én nem támogatnám, mert egy csomóan visszaszoknának, akik most leszoktak. Maga a trafik nem rossz dolog, csak a kivitelezés lett olyan magyaros... normális átlátható pályázattal kell kiosztani, nem a haveroknak sutyiban. Újra kell pályáztatni és kész.
A rablásokkal szemben nyilvánvaló, hogy biztonsági előírások kellenek (időzár, pánikgomb, riasztó?), a stílus az meg szintén javítható. Nem ez itt a fő gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!