Gyurcsány szerintetek épelméjű?
Figyelt kérdés
Nem kellene pszichológiai vizsgálatra küldeni a képviselőjelölteket?2014. jan. 20. 14:17
1/12 anonim válasza:
Vannak gondok az biztos.
Néhány tagra ráférne egy vizsgálat az is biztos
2/12 anonim válasza:
Miért ne lenne? Semmi kivetnivalót nem látok a programjában.
3/12 anonim válasza:
Tuti, hogy valami nagyon nincs rendben vele! Nem is értem, hogy jutott el a politikusi székig, és, azt sem, hogy egyesek nem veszik észre, hogy elmeháborodott...
4/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon is.
Csak nem az ország, hanem saját érdekében használja fel.
5/12 anonim válasza:
Tényleg nem éppen százas, de ez mindig látszott rajta. El van rugaszkodva a valóságtól.
6/12 anonim válasza:
Ő az egyetlen épelméjű a baloldalon.
7/12 anonim válasza:
Komoly problémái lehetnek,ha azok után,hogy egy fél ország vasvillára akarta hányni, még mindig van bőr a képén táncikálni a nagycirkuszban!
9/12 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam kérdezni. Orbán nyíltan csinálja a hülyeségeit, elosztogatja az adófizetők pénzét a haveroknak, felcsútiaknak, őt mégsem csesztetik. Szerintem inkább ez a nép nem épelméjű.
10/12 anonim válasza:
Mihez képest? Orbán épelméjű? Balogh József épelméjű? stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!