Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha csak kettő közül lehetne...

Ha csak kettő közül lehetne választani akkor a Mesterházi-Bajnai-Gyurcsány összefogás vagy Orbán folytassa kormányzását?

Figyelt kérdés
Azaz melyik vezet ígéretesebb jövőbe, a 2002-2010 közötti kormányzás folytatása vagy a 1998-2002 és 2010-2014 közötti kormányzás folytatása?

2014. jan. 18. 11:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
Na szerintem és jobb oldali vagyok legyenek csak a szocik. Miért? Mert mutassák meg miért olyan nagy a pofájuk. Semmit nem csinálnának csak folytatnák amit előtte mindenki. Szóval krumpli burgonya.
2014. jan. 18. 11:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Már megmutatták. Ez alapján kérem a véleményetek.
2014. jan. 18. 11:40
 3/18 anonim ***** válasza:
30%
Ugyan az mind a kettő. Egyik sem tudna kivinni a szarból. Mind csak sikkasztana meg eladná tovább az országot. Akkor ez alapján kire szavazzak?
2014. jan. 18. 11:47
 4/18 anonim ***** válasza:
45%

Ha ezekből kell választani és muszáj is, akkor inkább Orbán, pedig baloldali vagyok.

De eszembe sem jut egyébként bármelyikükre szavazni.

2014. jan. 18. 12:05
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Ami mostanában baloldalon megy:

-"Összefogott" a leglejáratottabb politikusok színe-java, mindenki tudja, hogy azonnal összevesznének, ahogy hatalomra kerülnének.

-Ennek a létpénz nevű ökörségnek a felkarolása.

-Pletykák, miszerint bezáratnák Paksot.

Ez alapján nem hiszem el, hogy létezik olyan valóságérzettel rendelkező ember, aki rájuk szavazna. Úgyhogy ezek alapján ezerszer inkább Orbán.

2014. jan. 18. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Az ellenzéki összefogásra fogok szavazni. Számomra a Bajnai-kabinet a Horn-kormány mellett az utolsó 24 év leginkább hozzáértő kormányzását vitte véghez. Orbánék pofátlan hazudozása és önkényeskedése után szeretnék végre egy emberközelibb, európai stílusú vezetést látni az ország élén.
2014. jan. 18. 12:46
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
A Gyurcsány ő legalább nem csinált semmit az adósságot meg az unió kifizeti, ahogy a görögöknek.
2014. jan. 18. 12:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Én spenótot szeretnék. Választhatom. Amennyiben van egy cégnek x forint bevétele ami bérfizetésre fordítódik annak a 2/3-a az államnál köt ki. Erre kampányol az ellenzék adóemeléssel. Én mint férfi ha befizetek y forint nyugdíjjárulékot akkor amennyiben az átlagéletkort élem abból 1/3-ot kapok vissza. A többi hol van? Komolyan gondoljai itt mindenki, hogy nincs jobb megoldás. Én pl. azt mondanám, holnaptól nincs nyugdíjjárulék, sem nyugdíj. Az állam számoljon el mindenkivel forintra. A dolgozók gyengébbek mint a hitelezők? Őket kifizetik kamatostúl az utolsó centig. Csak a dolgozók járulékait lehet szabadon lenyúlni?
2014. jan. 18. 12:52
 9/18 anonim ***** válasza:

"Én mint férfi ha befizetek y forint nyugdíjjárulékot akkor amennyiben az átlagéletkort élem abból 1/3-ot kapok vissza. A többi hol van?"

Ingyenes oktatás, ingyenes egészségügy, rendőrség, tűzoltóság, hadsereg, infrastruktúra karbantartása stb.

2014. jan. 18. 12:55
 10/18 anonim ***** válasza:
Kérdező miért kérdezel olyat amihez semmi közöd sincs?!!!
2014. jan. 18. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!