Orbán repülőt ajándékozott a volt szlovák államfőnek. Szerintetek mi ilyen gazdagok vagyunk?
Saját, 80. születésnapjára szervezett szimpóziumot Rudolf Schuster volt szlovák államfő. Orbán Viktor meglepő ajándékkal kedveskedett: az idős politikusnak egy repülőt ajándékozott.
A szimpóziumon több volt államfő vett részt, Orbán csak az esti Carmen előadásra csatlakozott a születésnapi ünnepséghez. „Egy IL – 18-ast kaptam, de nem tudtuk egyben átszállítani Magyarországról, ezért darabokban szállítjuk” – árulta el Schuster az Újszónak.
Nem ajándékozott, a kassai repülőmúzeum kapja kölcsönbe, amiért cserébe ők fizetik a szállítást és támogatták a ferihegyi repülőmúzeum létrehozását majdnem 100 millióval.
De ez kristálytisztán le is van írva a cikkben, ahonnan másoltad a szöveget.
Én az index és társai uszító jellegű cikkeit bírom. Mert az emberek 90%-a el se fogja olvasni a cikket, de rögtön kiakad hogy "repülőt???". Vagy mint a kérdező, hogy véletlenül sem értelmezi a cikket. És a poén, hogy ők tulajdonképpen leírják azt ami ténylegesen igaz, így még csak rájuk sem lehet fogni hogy ferdítenek.
Amúgy ahogy írták kölcsön gép lesz a Kassai repülőmúzeumnak, nem tudom ebben mi akkora probléma.
Az ugye megvan, hogy pont a mocskos cionista index írta meg, hogy kölcsönbe megy? :DDDD
A fideszes-jobbikos barmoknál csak a félremagyarázó hazudozókat utálom, pártállástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!