Az emberek miért akarják visszahozni az MSZP-SZDSZ bűnbandát?
Figyelt kérdés
Talán nem emlékeznek arra, hogy mit képviselt és csinált az a pártszövetség ?2014. jan. 15. 16:52
11/14 Dick Esmen válasza:
Mert a fidesz maffia rosszabb és az emberek memóriája különben is rövid.
12/14 anonim válasza:
a szdsz és az mszp a legszarkeverőbb banda
13/14 anonim válasza:
mert megint nyomort akarnak es azt hogy fajjon. Ahogy bajnai mondta.
14/14 anonim válasza:
Hát, őszintén szólva szerintem mindkét párt (MSZP komcsik és a ZSIDESZ) egymást felülmúlóan hazudozik és tönkreteszik az országot és mindezt nyilvánosan, csak aki megvehető az tojik rá. Én személy szerint azon az elven vagyok, hogy aki politikusoktól várja a megváltást az csalódni fog. DE!
Ha már dönteni kell, akkor fogok és a Jobbikra fogok szavazni.
Most jöhettek azzal, hogy rasszista, fasiszta, erőspista... Azért mert ők azoknak akarnak jót akiké az ország? (Magyarország a magyaroké)
Meg egyébként is az MSZP és FIZESS már leszerepelt, a Jobbik pedig még nem kapott lehetőséget, lehet, hogy ők is elcsesznék, de egy esélyt megérdemelnek, ha már az előbb említett két párt TÖBBSZÖR IS elk*rta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!