Ha együtt 2014 összefogás 2/3 győz akkor Orbán bíróság elé áll és sleppje? Stadionnal a felcsútival mi lesz? Baloldal meddig megy el?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 13:29
41/74 anonim válasza:
nem lesz....mert a fidesz nyer!!!
42/74 A kérdező kommentje:
Igen és gyuruzott be európába....pont 2009 ....máskülönben nem lett volna válság akkor nem lett volna látványos szivas...de ismétlem orbán miért lopott ?... végülis senki nem lopott hanem törvényt úgy használta ahogy neki kedve anyagi érdeke diktalta ...majd szétosztotta oligarhai között sőt létrehozott érdek oligarha rendszert....az a nagy baj....
2014. jan. 16. 17:16
43/74 anonim válasza:
bármit irhatnék h mért nem lopott de úgyse hinnéd el!!
44/74 A kérdező kommentje:
Fidesz nyert és közeli oligarhai ez igaz....de ha egyszer országra is gondolt volna nem itt tartanánk !!!....
2014. jan. 16. 17:18
45/74 anonim válasza:
és bajnai mért nem csinált semmit amikor ő volt a miniszterelnök?
46/74 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom engem orbán érdekel bajnai mult
2014. jan. 16. 17:31
47/74 anonim válasza:
bajnai a múlt? akkor mért szeretnéd h az együtt 2014 nyerjen?
48/74 A kérdező kommentje:
Orbán?
Hogy jut el teljes ertekvaltashoz....hogy lett belőle szinte több loveja mint mszmp kormanytagjaink soha! Nem ezt ígérte!
2014. jan. 16. 17:37
49/74 A kérdező kommentje:
Bajnai múlt nem szavazók rájuk soha! De fideszre se!Mint írtam orbanrol írj!
2014. jan. 16. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!