Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is akár az LMP...

Szerintetek is akár az LMP profitálhat a legtöbbet ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy akiknek nem szimpatikus a baloldali összefogás és se nem Fideszes vagy Jobbikos, illetve baloldali nézeteket vall, az inkább az LMP-re fogja tenni a voksát, így akár ők lehetnek ennek a helyzetnek a nagy nyertesei.

2014. jan. 14. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért nem, mert sok választó egyszerűen nem fogja fel, hogy a statisztikákat ők alkotják, ezért objektív tényként kezelik, hogy márpedig aki nem az összefogásra szavaz, az Orbánra szavaz.

Tehát igazából csinálhat bármit az LMP, azért nem fognak elegen rá szavazni, mert a statisztikák szerint nem szavaznak rá elegen :D Agyrém, de ez van.

2014. jan. 15. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet és nem is szabad eltemetni az LMP-t! Addig amíg az emberek nem adják le a voksaikat, addig még bármi történhet. Ha egy kicsit jobban belemegyünk a paks bővítésbe, amit a "fantaszikus" mostani kormány műve, amíg nevetségessé teszi magát az új összefogással, csak azért, hogy leváltásák a jobb oldalt, miután ők sem fogják tudni kormányozni az országot.... Lehet még mindkét oldalról elhozni szavazókat, amit ha összeszedi magát az LMP, akkor nyugodt szívvel meg is tud tenni.
2014. jan. 16. 08:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen a politikai palettán egyelőre ők vannak alternatívaként.

Mivel sok ember fejében valami ilyesmi van:

Fidesz nem lehet, mert már most szerepelt le

Együtt, meg a bagázsa nem lehet mert már régebben leszerepelt

Jobbiktól félnek, mert szélsőségesnek tartják

Így az ismert pártok közül csak az Lmp marad.

De szerintem sokan el sem fognak menni szavazni, szóval nem kapja meg az Lmp, hanem egyszerűen tesznek az egész szavazásra.

Sajnos munkanélküli vagyok, azért van időm politikát követni, így kijelenthetem bátran, hogy az Lmp a méreteihez képest ténylegesen az egyik legaktívabb, és legkreatívabb politikai pártunk, és tényleg nagy az ellenállás velük szemben, pedig nem is ismerik őket.

2014. jan. 16. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!