Milyen pozitív változásokat köszönhet Magyarország Orbán Viktornak?
Sziasztok!
Milyen jó tulajdonságai vannak Orbán Viktornak? Mit sikerült ideig megváltoztatnia és mitől külömbözik Orbán a többi nyugati politikustól?
Azt tudom csak,hogy a gáz és a víz nem Orbán miatt csökkent hanem az EU-nak köszönhetően...
"Azt tudom csak,hogy a gáz és a víz nem Orbán miatt csökkent hanem az EU-nak köszönhetően..."
Annyira tetszik, hogy az orbánfóbiás elmebetegeknek minden pozitív változásra meg van a maguk balos, gyöpi válasza. A Fidesz 4 évig csak ártott, és ami jó, abból semmi sem nekik köszönhető... Szánalmasak vagytok. :)
Amúgy sokkal könnyebb élelmiszerboltot nyitni, mint a maszop alatt. Anyámék az MSZP regnálása alatt nyitottak, én meg a Fidesz alatt. Hál'istennek.
Megszületett a kistermelői rendelet, ami legalizálja, hogy bizonyos limitek mellett mindenféle HACCP, és vállalkozási forma nélkül lehessen állati eredetű ételek eladni.
Megszüntették azt az undorító gyakorlatot, hogy egy szülő halála esetén a család több százezres adót fizessen a megörökölt ingatlanrész után.
Kismillió kis apró változás történt, amit nehéz lenne felsorolni, de ha sok esetben nehezebb is az élet, sokkal igazságosabb. Legalább is azoknak, akik becsületes munkával szeretnének boldogulni.
- van bőven trafik, amit könnyebb kirabolni, mint 1 bankot
-
Több pozitivumot nem is tudok...
Hármasnak:
"Megszüntették azt az undorító gyakorlatot, hogy egy szülő halála esetén a család több százezres adót fizessen a megörökölt ingatlanrész után."
Ez rossz példa, ezt még az MSZP kormány alatt fogadták el, az MDF kezdeményezésére (ez volt a legfőbb kampányígéretük Dávidibolyáéknak 2006-ban).
Magyarország rengeteg mindent köszönhet I. Viktor császárnak:
- a magán nyudíjpénztárak államosítása
- hallgatói szerződés
- trafikok
Illetve külön öröm, hogy szerencsétlen külföldön élő magyar honfitársainknak is adományozott állampolgárságot. Igaz, nem itt élnek, nem itt adóznak és nem is itt költik el a pénzüket, de azért jó dolog, hogy négy évente beleszólhatnak az ország ügyeibe, a mi életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!