Ki robbantott szerintetek Cibnél. Elkezdődött terror itt
is? Arany hajnal Jobbik közeli csoportok? Vagy deviza
hiteles elkeseredésében? Egyáltalán Tek hol volt és
titkosszolgálat?
Gondolod, hogy a robbantó bejelentette előre a robbantást? Ha nem, akkor a TEK honnan tudhatott volna róla?
Annyit olvastam a robbantóról, hogy profi volt.
Talán kiderül, hogy ki és miért robbantott.
A felháborító az, hogy vannak, akik helyeslik.
2014. jan. 14. 07:59
Talán csak a választási kampány kezdődött el...
:(
2014. jan. 14. 08:00
Ki robbantott szerintetek Cibnèl.
Én tudom a pontos választ-a robbantó.
2014. jan. 14. 08:16
Valami félkegyelmű devizahiteles volt szinte biztos.
2014. jan. 14. 08:49
"Egyáltalán Tek hol volt és titkosszolgálat?"
Másik ATM előtt őrködött. Mégis hol lettek volna?
2014. jan. 14. 11:21
6/13 A kérdező kommentje:
Itt válaszolóknak -fingjuk sincs terror ellenes megelőzésről.Bizony hatalmas pénzeket ölnek bele megfigyelésre megelőzésre az a legjobb módszer terror ellen. Nem ördögtől való kérdés magyar titkosszolgalat hol volt.Nem deviza hiteles lehetett mert profi robbantó volt és csóró devizás bombát gyárt ráadásul olyat amiről a rendőrök semmit nem tudnak ahhhh.Valami jobbikhoz közel álló szervezet vagy arany hajnal hisz ezek erőszakosak és fenyegetőztek ezekkel a dolgokkal anno. Ha nem ezek akkor kik miért brutal ami törten ti meg hülyéskedtek ebből látszik magyarok nincsenek felkészülve a terror ellen!!!Sajnos.
Nehogy az okoskodásod fordítva süljön el. Mint egykor a buszon, szamuráj kardos szurkáló,amikor is rasszista az biztos mert,,, a végén kiderült az elkövető is cigány.
2014. jan. 14. 18:53
8/13 A kérdező kommentje:
Ja az is lehet mortimer a vad...Azért annyira naiv se vagyok.Minden beszéddel kezdődik és elég sokat dumáltak bank ellenes dolgokról és ez egy kőkemény robbantás volt méghozzá 2 bank előtt.Véletlen lenne?Fura mindenesetre.Arany hajnal meg görögbe egy terror part...Itthon meg békés lesz?De nem azt mondom az volt de bezony nincsenek véletlenék és társadalmat politika hülyíti..Hülyék mindig vannak robbantás az már egy másik eszköz !!
Az is lehet, hogy csak az ATM et akarta kirobbantani nem tudta mekkora hatása lesz hiszen házilag csinálta. Az én vélemény ez egy pancser.
2014. jan. 15. 09:17
.Valami jobbikhoz közel álló szervezet vagy arany hajnal hisz ezek erőszakosak.
Szakértő koma,melyik az a szervezet amelyik nem vállalja magára rövid időn belül a cselekményét??Hisz így nem ismerik meg a rettegett nevüket,bárki lehetett nem tudnak vele megfélemlíteni senkit. Ezért szokták bejelenteni, de ezt nem tették vajon miért??Miért maradnak sötétbe,erre kérem szakértő válaszod,hamár itt mindenki hülye csak te nem.
2014. jan. 15. 11:12
Kapcsolódó kérdések: