Van még a világon valahol olyan béna baloldal mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
Én a Fidesz ellen szurkolok, de a baloldal mintha direkt arra menne hogy minél kevesebb szavazója legyen.2014. jan. 13. 10:46
1/21 anonim válasza:
Akkor szavazz a Jobbikra!Ők még nem tettek rosszat nem tettek tönkre semmit,adjunk nekik egy esélyt!
2/21 anonim válasza:
Ezt már megugrani nem nagyon lehet, de biztos megcsinálják.
Alig várom, h a héten újból lejárassák magukat:D
3/21 anonim válasza:
Szerintem Észak-Koreában kitűnő a baloldal. Szerintem itt sokan vagyunk, akik összedobnánk neked az odaútra a jegyet. Viszlát!
4/21 anonim válasza:
# 1
Soha ne szavazz a Jobbikra! Gazdasági harakirit követnének el az első 2 évben.
5/21 anonim válasza:
Erősen kétlem, hogy valahol még ennyire bénák lennének. Komolyan, mintha egy ovis irányítaná őket :D
6/21 anonim válasza:
Akkor ott van a Jobbik. Aki nem szereti a Fideszt, az szavazzon a Jobbikra. Mert a baloldalra nics épeszű ember, aki szavazna.
7/21 anonim válasza:
a baloldalra csak a hazaárulóhajlamúak szavaznak, mindenki más a jobboldalra szavaz!
8/21 anonim válasza:
# 7 Menjetek már a p.icsába ezzel a jobbikozással. Ennyire éhen akartok veszni?
9/21 anonim válasza:
8-as, én jobboldalt írtam, nem jobbikot! olvasni sem tudsz komcsikám! egyébként a jobbik is mszp gyártmány, az mszp azért hozta létre, hogy jobboldalról lopja el a fidesz szavazatait!
10/21 anonim válasza:
Jó látni a vergődésüket! Már "alanyi jogon járó" fizetést is ígérnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!