Miért nem lehetnek Magyarországon normális fizetések és normális munka?
Az egyik oldal azt fújja, hogy dögöljön meg mindenki, akinek nem jött össze az élet és nincs profi diplomája és jó kapcsolatai, a másik oldal meg most kitalálta, hogy mindenki kapjon alanyi jogon annyi pénzt, ami lényegében a mostani minimálbér + 20 ezer forint.
Mi értelme van ilyen szélsőségekben gondolkodni, hogy az egyik kiirtana mindenkit, a másik meg a semmiért osztogatna?
Miért nem az a cél, hogy az embereknek rendesen legyen munkahelyük és kapjanak megfelelő fizetést az elvégzett munkáért?
Most lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nekem ez így lenne normális...
A globális világrend amibe élünk elérkezett eltartóképessége határához.Hétmilliárdan élünk a bolygón nincs elegendő munkahely nincselég ennivaló, nincs elegendő "normális" munkahely,és nem áll rendelkezére elég pénz ahhoz hogy mindekinek jusson belőle állandó folyamatos havi rendszerességgel még a minimális létfenntartási szükségletek biztositásához sem (lakbér ennivaló stb)
Nagyjából itt tartunk.És ez helyzet úgy tűnik tovább romlik a következő évtizedekben.Ez van.
Mindez elég nyilvánvaló. A világot müködtető 1% elit pedig megpróbál minél gyorsabban növekedni terjeszkedni és gazdagodni a hat és félmmiliárd szegény kárára. Természetesen az ingyenpénzrendszer működhetne,függetlenül attól hogy a kapitalisták tiltakoznak ellene a leginkább valószinűleg azért mivel ők még mindig az elvégzett munka ellenszolgáltatásaként tekintek a pénzre(ami egy rossz beidegződés) holott,sokan semmit se csinálnak a pénzükért,(lásd politkus önkörmányzati alkalmazott munkaugyi dolgozó képviselő nagyvállalat iróasztaltámasztó ülnös és többi bújtatott naplopók melyeknek úgymond nincs napi produktumuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!