Miért nem lehetnek Magyarországon normális fizetések és normális munka?
Az egyik oldal azt fújja, hogy dögöljön meg mindenki, akinek nem jött össze az élet és nincs profi diplomája és jó kapcsolatai, a másik oldal meg most kitalálta, hogy mindenki kapjon alanyi jogon annyi pénzt, ami lényegében a mostani minimálbér + 20 ezer forint.
Mi értelme van ilyen szélsőségekben gondolkodni, hogy az egyik kiirtana mindenkit, a másik meg a semmiért osztogatna?
Miért nem az a cél, hogy az embereknek rendesen legyen munkahelyük és kapjanak megfelelő fizetést az elvégzett munkáért?
Most lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nekem ez így lenne normális...
9-es Hol élsz te állat??(bocsánat a kifejezésért, de nem találtam semmit ami jobban rád illene)
A magyar fizetések az afrikai országokéval vetekszik, vagy éppen a rabszolgatartó államokéival. 70-80 eze forintot kap egy ember?? Hallod ez alig több, mint 200 euró, te szerencsétlen.....Ez még viccnek is rossz. Az meg megint az értelmi szintedről árulkodik, hogy dicséred a munkanélküliek és a közmunkások "ellátását". Nézz már körül jobban az országban te ámokfutó, ne csak otthon a puha fotelből oszd a hülye képzeteidet.
"Hol élsz te állat??(bocsánat a kifejezésért, de nem találtam semmit ami jobban rád illene)
A magyar fizetések az afrikai országokéval vetekszik, vagy éppen a rabszolgatartó államokéival. 70-80 eze forintot kap egy ember??"
Sajnos a magyar gazdaság, magyar cégek ennyit tudnak kitermelni. Neked fogalmad sincs arról, hogy működik a világ. Afrikában, Indiában havi 40-50 euró a fizetés, szívesen elzavarnálak oda dolgozni és akkor sírva könyörögnél a magyar állapotokért.
Magyarország Európában van, EU tagállam, a munkaerő szabadon mozoghat. A hőzöngés és a baromságaid helyett inkább ajánlom Németországot, Hollandiát, Belgiumot, Svédországot, ezek gazdagabb országok, megkereshetsz havi 1000 eurót.
Kérdezőnek:
Azért nem lehet normális fizetés mert sose volt.
(ezután se valószinű h lesz)
Hogy miért nincs normális munka?
Azért mert iparilag le vagyunk maradva ugy 30évvel a nyugattól.Ezért itt senki sem akar befektetni mivel elmaradottságunk miatt gazdaságilag instabil országnak számitunk.
Ipar nélkül pedig egy ország rövid idön belül elpusztul.
Ezek tények.
Mondhat bármit az Orbán meg az összes aki a Fidesz pártján áll...
De ha esetleg nem hiszitek...
majd meglátjátok.
10éven belül be fog következni.
Azért nincsenek eu-s fizetések mert az EU-tól kapott gazdasági támogatásokat a magyar kormány ellopja.
És a majom comba meg meg sápitozik meg panaszkodik a kossuth rádióban hogy nincs elég kétkezi szakember technikus meg mérnök.
Üzenem neki hogy tanult ember lévén(már ha egyáltalán tanult ember és fel tudja ezt fogni)tudhatná hogy havi 80-100e forintos fizetésekért nem fog beállni senki sehova aki tanult inkább nyugatra megy 3-400ezerért
Menjen el ő meg a rabló bandája 80ért többet nemér a munkájuk én személy szerint még 80ezer forintot sem adnék havonta azoknak akik a parlamentben ülnek.Pofázásért ennyi jár... (nem több százezres fizetések.mire arra hogy szétlopják szétrabolják meg eladják az országot? ) Azért ragaszkodik a kormány a szaros forintjához mert ha bevezetik az eurót akkor béreket EU-s szintre kell emelni.Ez pedig büdös a kormánynak.Ezért ragaszkodnak forinthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!