Igen/Nem válasz: Mesterházy, Bajnai és Gyurcsány tényleg ennyire nehezen tud megállapodni, vagy csak taktikáznak?
Szerintem csak taktikáznak, azonban viszályára sülhet el.
Van akkor még a környezetvédelem, amit az LMP szorgalmaz, a többiek általában ötödleges dolognak tekintik.
Ez hülyeség. A Jobbiknál ugyanis szintén az első helyen szerepel. Ugyan is a munkahelyteremtő programjának alapját képezi.
Ugye a Jobbik környezetkímélő célzattal kívánja a vízerőműveinket megépíteni.
Szintén fontos elemének tartja, hogy a települések önkormányzatok energetikailag, élelmiszer és egészségügyi önellátóak legyenek. Amely irányba több település is elindult, mind Nyugaton és mind Magyarországon. A Jobbik által vezetett önkormányzatok mindegyike abba az irányba indult el.
Hát figyelj, amikor kivált a DK meg Bajnai azt mondta, hogy ő többet nem lesz politikus, én már akkor mondtam, hogy kami az egész.
Hogy Bajnai csak játssza az eszét és ő lesz a hős, aki "kényszerből" visszatér, mert meg kell menteni az országot, és persze nekünk hálásnak kell lennünk neki.
A Gyurcsány is csak addig volt kemény, amíg ki nem derült hogy pár nyugdíjason kívül senkit sem érdekel a pártja. Most meg a korábban szidott MSZP-nél teper, hogy bejuthasson a parlamentbe. Hogy minek azt nem tudom, mert a mostani ciklusban egyetlen egyszer szólalt fel. Rá még azt se lehet mondani, hogy a pénz miatt, mert van neki amúgy is egy rakás pénze.
Az MSZP meg csak simán szerencsétlen.
A Fideszt nagyon nem bírom, de amit a baloldal csinál, azon csak röhögni lehet.
Marad a Jobbik. Vagy inkább nem megyek szavazni.
Nekem a Jobbik-kal az a bajom, hogy bármi van, a zsidókat szidják érte. Van pár képviselőjük és van pár ötletességük, de két hasonlat ugrik be róluk:
1: Adolf Hitler is kiváló festő volt, kár, hogy otthagyta a szakmáját.
2: Csábító lenne a svédasztal, csak az a kaki pötty, aminek a súlya alatt ott középen kettétört az asztal, olyan életellenes szögbe, a vízszintestől annyira eltérő állásba helyezte az asztalt, hogy képtelenség róla enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!